پیشبینی افزایش سالانه 840 هزار فارغ التحصیل بیکار

معاون توسعه امور علمی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور گفت: بر اساس برنامه ششم توسعه، سالیانه حدود ۸۴۰ هزار فارغ التحصیل بیکار و مخاطب در حوزه اشتغال خواهیم داشت.
محمدرضا واعظی مهدوی صبح پنجشنبه در حاشیه سومین گردهمایی مسئولان امور جوانان ادارات ورزش سراسر کشور که به میزبانی البرز( دیزین) در حال برگزار است، اظهار کرد: مشکل ما، مشکل پول و بودجه نیست.
وی با اشاره به اینکه اندیشیدن به کار بدون پول، اعتبار و تکیه بر ظرفیت و مهارت های موجود بسیار ضروری است، افزود: اگر بخش جوانان دارای جایگاه است، باید نیاز این بخش نیز شناسایی شود.
معاون توسعه امور علمی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور خاطرنشان کرد: دستگاه های مختلف نظیر آموزش و پرورش عهده دار حوزه جوانان هستند این ارگان وظیفه رشد توام با خلاقیت قشر جوان از سنین پایه برعهده دارد.
وی با بیان اینکه نظامات پژوهشی گوناگونی در سطح کشور وجود دارد که بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: جشنواره جوان خوارزمی به منظور شناسایی استعداد جوانان یکی دیگر از راه های فعلیت بخشیدن به این قشر است.
لزوم طراحی پازل نیازهای جوانان در کشور
واعظ مهدوی با تاکید بر لزوم طراحی پازل نیازهای جوانان در کشور، گفت: بر اساس برنامه ششم توسعه، سالیانه حدود ۸۴۰ هزار فارغ التحصیل بیکار و مخاطب در حوزه اشتغال خواهیم داشت.
وی با تاکید بر اینکه برنامه ای تحت عنوان اشتغال فعال در کشور وجود دارد که باید بخشی از این طرح معطوف به فارق التحصیلان و جوانان باشد، گفت: در صورتی که امروزه به این امر مهم پرداخته نشود مشکلات عدیده ای را برای کشور به همراه خواهد داشت.
معاون توسعه امور علمی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور گفت: حوزه سمن (سازمان های مردم نهاد) یکی از حوزه های دارای خلاء است، که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: گسترش ورزش بانوان، ساماندهی امور جوانان، توسعه ورزش های همگانی، حمایت و هدایت امور فرهنگی و تربیتی جوانان از جمله برنامه های در دستور کار است.
واعظ مهدوی در پایان با اعلام اینکه بسیاری از ظرفیت های موجود در سطح کشور بلا استفاده مانده است، گفت: باید با بهترین شکل ممکن از این توانمندی های استفاده کرد.
در دنیا کشوری وجود نداره حل مشکل بیکاری اش به اندازه کشور ما ساده باشه
ودر عین حال مشکل
سیاست کلی کشور ما در حال حاضر بر پایه حل مشکلات مردمی که پناهگاهی جز این مرز و بوم ندارن ، نیست
ما فقط به حل مشکل دیگران در جهان فکر می کنیم و جالب اینجاس تا الآن مشکل کسی رو هم حل نکردیم
کافیه نگاهمون رو از مشکلات داشته یا نداشته دیگران برداریم و به داخل کشور بدوزیم
بجای دشمنی با دیگران با حسن نیت اعتمادشون رو جلب کنیم
یادمون باشه یه دشمن زیاده و هزارتا دوست کم
در جنوب کشور و در کرانه ی آب های آزاد آب شیرین کن بزنیم
ما که در حال حاضر کارخانه ی مستقل بدون نیاز به مواد اولیه کشورهای دیگه نداریم
پس چند کارخانه از برندهای معروف دنیا در شمال خلیج و دریای عمان بزنیم
و تمام بازار خلیج و منطقه رو در دست بگیریم
اونوقت خواهیم دید که سهم زیادی از مشکلات اقتصادی کشور خود بخود حل میشه
من میدونم پیشنهادم فایده نداره
برای اینکه بالاجبار باید با نظاممون هماهنگ باشیم
و نظاممون به ما توجه نمی کنه
نمی دونم چرا نمی دونیم در صورتیکه اقتصادمون قوی بشه خودبخود از قدرت های منطقه و جهانی میشیم و هیچ احتیاجی به عرض اندام و کل کل نداریم