به گزارش پارس به نقل از ایسنا، ابوالفضل فتح اللهی اظهار کرد: وقتی کارگر ایرانی برای امرار معاش خود و خانواده‌ در دو جای مختلف کار می‌کند تا درآمدش را بالا ببرد و ساعت کار او از ساعت استاندارد کار فراتر می‌رود عملا هم سن بازنشستگی او افزایش یافته و هم فرصت اشتغال از یک جوان جویای کار گرفته شده است.

وی با بیان اینکه حقوق بازنشستگی تکافوی هزینه‌های زندگی کارگران را نمی‌دهد، اظهار کرد: متاسفانه بسیاری از کارگران برای تامین معیشت خانواده تلاش می‌کنند که شغل دومی برای خود دست و پا کنند اما بعد از بازنشستگی هم به جای استراحت و خانه نشینی دنبال کار می‌روند و مشغول کار می‌شوند که با این وضع عملا سن بازنشستگی مورد انتظار را پرمی‌کنند و مثل آن است که در 70 سالگی بازنشسته می‌شوند.

فتح اللهی خاطرنشان کرد: اگر در برخی کشورها کارگران بالای 60 سال کار می کنند برای آن است که رغبت کار در آنها وجود دارد و شرایط کار و محیط کار به گونه‌ای تعریف شده که کارگر دچار بیماری‌های ناشی از کار نمی شود و به دلیل آنکه از حقوق و مزایای مطلوب و رفاه و معیشت قابل قبولی برخوردار است دیگر نیازی به شغل دوم ندارد.

به گفته نایب رییس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور بسیاری از ماشین آلات و تجهیزات کارخانه‌های تولیدی کشور فرسوده و قدیمی است و از استانداردهای روز جهانی تبعیت نمی‌کند.

وی گفت: محیط کاری هم که کارگر ایرانی در آن به کار و تولید مشغول است فاقد شرایط ایمن و کارآمد و به روز است و از چکاپ‌های سالیانه‌ای که به طور سیستماتیک در کشورهای دیگر برای کنترل بیماری‌های ناشی از کار و حفظ سلامت نیروی کار صورت می گیرد، خبری نیست.