ادامه روش احمدینژادی در بانک مرکزی
بانک مرکزی در دوره ریاست محمود احمدینژاد و حلقه اول یارانش تحت استیلای نگاه سیاسی رییس دولتی بود که معتقد بود دادن آمار بهنگام و دقیق چندان ضرورت ندارد. بانک مرکزی در سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۲ آمارهای مرتبط با تولید ناخالص داخلی را که میشد از مقایسه آنها رشد اقتصاد را اندازه گرفت را نمیداد یا با تاخیر و به طور دلخواه ارایه میکرد.
به گزارش پارس به نقل از ساعت 24، به نظر میرسد بانک مرکزی دوره فعلی نیز در این باره کارش به همان جایی رسیدکه مدیران قبلی بانک مرکزی رسیده بودند. چطور میشود که پس از گذشت ۳ فصل از سال ۱۳۹۴ بانک مرکزی نمیتواند اعداد متناظر با «تولید ناخالص داخلی» و «ارزش افزوده بخشهای مختلف» را اندازهگیری کرده و به اطلاع شهروندان و علاقمندان به تحلیل اقتصاد ایران برساند.
گذاشتن علامت ∞ به معنای فقدان آمار مربوطدر حسابهای تشکیل سرمایه ثابت ناخالص مربوط به بخش خصوصی و بخش دولتی که از ۱۳۹۳ خالی مانده بود همچنان در صفحه ۴ نماگرهای جدید خودنمایی میکند و معلوم نیست که در بهار امسال سرمایهگذاری رشد مثبت داشته یا منفی بوده است.
شاید مدیران فعلی بانک مرکزی با مقایسه رفتار و کارنامه خود با دولت دهم بگویند پیشرفت حاصل شده است اما در شرایطی که آنها در تابستان پارسال رشد بهار ۱۳۹۳ را اعلام کردند ندادن آمار و ارقام سال جدید به معنای پیشرفت است؟
ارسال نظر