به گزارش پارس، محسن جلال‌پور در همایش مبارزه با فساد، ارتقای سلامت اداری در اتاق بازرگانی تهران با اعلام این خبر اظهار کرد: هیئت‌های تجاری که در ماه‌های اخیر به ایران سفر می‌کنند در صحبت‌هایی که به صورت خصوصی با بنده مطرح  می‌شود مشکل فساد اداری را مطرح کرده و خواستار گرفتن اطمینان‌های لازم برای سرمایه‌گذاری در ایران هستند. 

وی افزود: نیاز به سرمایه‌گذاری‌های خارجی و دعوت از هیئت‌ها به ایران ما را به این فکر می‌ اندازد که برای بهبود و توسعه فضای کسب و کار لازم است که فساد اداری  کاهش یابد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: باتوجه به اینکه رتبه ایران در فساد اداری 136 در جهان است و ما از 100 نمره مبارزه با فساد کمتر از 28 نمره دریافت کرده‌ایم باید تلاش بیشتری برای مبارزه با فساد اداری صورت گیرد تا وقت و انرژی که ما برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی و تجاری به کار می‌بریم برباد نرود. 

جلال‌پور تصریح کرد: بخشی از فساد جامعه ما ناشی از پول‌های بادآورده‌ای است که منجر به کم شدن سرمایه اجتماعی و تقلیل رفتن آن می‌شود. 

وی تاکید کرد: ورود مجموعه‌هایی که نباید به اقتصاد کشور ورود پیدا می‌کردند، پول‌های بادآورده‌ای که نظارتی بر خرج کردن آن وجود ندارد و 5 برابر بزرگ بودن دولت ما باعث صرف هزینه‌های اضافی و پرداخت حداقل حقوق به کارمندان می‌شود که این امر منجر به فساد و مشکل‌تراشی می‌شود. 

رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: اصلی‌ترین خواسته ما ایجاد مانیفست جامع برای مبارزه با فساد است تا همه مردم برای مبارزه با فساد ورود کنند. 

مقام مسئول بخش خصوصی تاکید کرد: باید به فساد در کشور نگاهی متفاوت داشت و در یک برنامه جامع مبارزه با فساد را دنبال کرد. 

جلال‌پور گفت: زمانی که از یک مغازه به خاطر مبلغ ناچیزی گرانفروشی جریمه دریافت می‌شود اما یک موسسه مالی که هزاران خلاف و مشکل مجوز دارد برخورد جدی نمی‌شود و این تبعیض در مبارزه با فساد باعث فساد بیشتر در جامعه می‌شود. 

وی با بیان اینکه اعمال مالی کشور باید به صورت شیشه‌ای و پشت ویترین انجام گیرد، افزود: من نگران جذب سرمایه‌گذاری‌های کشور و فرار سرمایه‌های مالی و انسانی ناشی از این فساد اداری هستم.

رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: پیشنهاد اتاق بازرگانی ایجاد تیمی برای مبارزه با فساد مانند تیم هسته‌ای است.

وی در پایان گفت: قیمت‌گذاری‌های موجود در کشور خود عامل فساد است و این امور غیرعقلانی و منطقی است که در پکیجی که برای مبارزه با فساد در نظر گرفته می‌شود باید دیده شود.