اینترنت اشیاء و 5G نیازمند مقرراتگذاری است
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: هماکنون حوزه ICT با موضوعات جدید و چالشبرانگیزی همچون اینترنت اشیاء (IOT)، نسل پنجم تلفنهمراه و OTTها روبرو است که رگولاتورها باید درباره آنها مقرراتگذاری کنند.
به گزارش پارس به نقل از تسنیم، علیاصغر عمیدیان در ملاقات با "هولین ژائو" -دبیرکل اتحادیه بینالمللی ارتباطات- با بررسی روند مصوبات کنفرانس WRC درباره روشهای کارآمد برای گسترش همکاریهای جمهوری اسلامی ایران با اتحادیه بینالمللی ارتباطات گفتوگو کرد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این دیدار عنوان کرد: هماکنون حوزه ICT با موضوعات جدید و چالشبرانگیزی روبرو است؛ موضوعاتی مانند اینترنت اشیاء (IOT)، نسل پنجم تلفنهمراه و OTTها موضوعات جدیدی هستند که رگولاتورها باید درباره آنها مقرراتگذاری کنند.
عمیدیان افزود: همکاریهای آموزشی ITU درباره این موضوعات و استفاده از تجربیات کشورهای مختلف در این حوزه جهت تعامل بین رگولاتوری و ITU میتواند زمینه همکاری ویژهای باشد.
وی درباره روند مصوبات کنفرانس WRC نیز عنوان کرد: وجه ویژه کنفرانس WRC-15 این بود که تصمیمات صرفاً با رأیگیری به نتیجه نرسید و مصوبات براساس اجماع و تفاهم تمامی کشورهای حاضر تصویب شد.
"نارای دادیو" -رئیس کنفرانس WRC-15- نیز در مراسم اختتامیه از نقش نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در ارائه پیشنهادها و راهنمائیها تقدیر کرد.
در کنفرانس WRC-15 ژنو، 19 سند با موضوعاتی مانند ثبت و نحوه ارزیابی ایستگاههای رادیوئی در بانک اطلاعاتی ITU، تعیین باندهای فرکانسی مختلف برای شبکههای باند پهن همراه، استفاده از لینکهای تغذیه پخش فراگیر ماهوارهای برای ارتباطات ثابت ماهوارهای، روشهای هماهنگی ماهوارهها، باندهای فرکانسی مورد استفاده هواپیماهای بدون خلبان، ثبت اطلاعات ایستگاههای فضایی، تخصیص فرکانس به سرویسهای رادیو آماتوری در باند MF و ... از سوی جمهوری اسلامی ایران ارایه شد.
کنفرانس WRC-15 با حضور 3800 نفر از 162 کشور جهان از 2 تا 27 نوامبر در ژنو مقر ITU برگزار شد.
در این کنفرانس قوانین جدید بینالمللی ارتباطات رادیوئی تصویب و برخی از قوانین قبلی اصلاح شد.
ارسال نظر