قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفتگو با پارس:
فرانسه، نگران حضور خودروسازان آلمانی و ژاپنی در ایران/ ادامه بحث دریافت غرامت از پژو
خودروسازهای فرانسوی حاضر شده اند براساس ضوابط و شرایط که خودروسازان ایرانی مطرح میکنند در قالب سرمایهگذاری مشترک، چارچوبهای جدید برای همکاری فراهم کنند که منتظر نهایی شدن مذاکرات آنها هستیم.
پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: صنعت خودرو ایران به صورت همزمان با فرانسوی ها، آلمانیها و ژاپنیها در حال انجام مذاکره است.
مجتبی خسروتاج قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفتگو پایگاه خبری تحلیلی «پارس» اظهار داشت: درخصوص همکاری در بخش خودرو متأسفانه خودروسازهای فرانسوی با شروع تحریم همکاریهای خود را قطع کردند و امروز یک دید منفی در واحدهای تولیدی، نسبت به فرانسه وجود دارد.
وی افزود: خودروسازهای فرانسوی حاضر شده اند براساس ضوابط و شرایط که خودروسازان ایرانی مطرح میکنند در قالب سرمایهگذاری مشترک، چارچوبهای جدید برای همکاری فراهم کنند که منتظر نهایی شدن مذاکرات آنها هستیم.
خسروتاج اضافه کرد: صنعت خودرو ایران به صورت همزمان با آلمانیها و ژاپنیها در حال انجام مذاکراتی است که امیدوارم هر کدام از شرایط رقابتی بهتر و در برگیرنده خواست خودروسازهای ما توفیق این همکاری را داشته باشند.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان ساخت: همکاریهای صنعتی ایران و فرانسه با توجه به شرایط جدید امضا خواهد شد و فرانسه بشدت به دنبال انعقاد توافقنامههای همکاری جدید پژو و رنو با خودروسازان ایرانی است.
خسروتاج افزود: فرانسه، نگران است که مبادا خودروسازان آلمانی و ژاپنی جای آنها را بگیرند.
وی اضافه کرد: رفتارهایی که شرکتهای فرانسوی با تولیدکنندگان ایرانی داشتند از حافظه تاریخی پاک نخواهد شد لذا شاید اینگونه رفتارها باعث شد مدیرعامل ایران خودرو حرف از غرامت بزند و بگوید با شرطهای خاصی حاضر به همکاری با برند پژو هستیم.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفتگو با پارس خبر داد: تا پایان شهریور، یک هیأت بلند پایه اقتصادی متشکل از مدیران عامل شرکتهای بزرگ فرانسوی و همراه دو وزیر تجارت، کشاورزی و صیادی برای بررسی زمینههای همکاری بیشتر شرکتهای ایرانی با فرانسوی به ایران میآیند.
بسیار امیدواریم پژو/ سیتروئن و رنو بجای غرامت که بجای خود واجب است چیزی را برای خودرو سازان ما بیاورند و آموزش دهند که واجبتر ازغرامت و سرمایه و خط تولیداست . آن واجب مدیریت صنعتی وسازمان مدیریت است. صنعت دارن زرنگ خارجی از قبل از انقلاب تا کنون سرمایه و صنایعی به ایران آوردند اما مدیریتش را نیاوردند تا صنایع ما وابسته به آنها باشد ، تا بهر دلیلی به اراده خود جمع کنند بروند یا ما ناچار نیاز داشته باشیم بیایند