به گزارش پارس به نقل از فارسمحسن عابدینی‌پوربا اشاره به تاثیر رکود مسکن بر درآمد شهرداری‌ها اظهار کرد: شهرداری‌ها باید درآمد پایداری برای خود تعریف کنند تا اینگونه متاثر از ساخت و سازها نشوند.

وی خاطرنشان کرد: اکنون بیشتر درآمد شهرداری ناشی از صدور پروانه است، در حالی که باید درآمدهای پایداری برای شهرداری تعریف شود و شهرداری‌ها از آن منابع بهره‌مند شوند تا دچار افت درآمد نشوند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه خدمات مختلفی در شهرداری ارائه می‌شود که در مواقع لازم می‌توان به عنوان جایگزین از آنها استفاده کرد گفت: باید زمینه‌ای فراهم شود تا بتوان از درآمدهای معوقه شهرداری استفاده کرد و همچنین برنامه‌ریزی برای خدمات دیگر طوری باشد که درآمدهایی به همراه داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: شورا و شهرداری می‌توانند از طریق مصوبات خود درآمدهایی کسب کنند، به عنوان مثال می‌توانند در زمینه تخفیف عوارض مصوباتی داشته باشند تا سرمایه‌گذاران برای ورود در پروژه‌ها استقبال بیشتری داشته باشند.

عابدینی‌پور عنوان کرد: شهر قم فرصت‌های سرمایه‌گذاری فراوانی دارد که از جمله آنها می‌توان به بلوار پیامبر اعظم(ص) اشاره کرد، زیرا فرصت‌های سرمایه‌گذاری فراوانی در این پروژه وجود دارد و به این وسیله می‌توان برنامه‌ریزی برای جذب سرمایه‌گذار داشت.

وی با بیان اینکه وضعیت مسکن روی درآمد شهرداری تاثیرگذار بوده است گفت: رکود مسکن به صورت مقطعی‌ بوده که با افزایش ساخت‌وساز درآمد شهرداری افزایش پیدا می‌کند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر قم خاطرنشان کرد: اکنون در شرایطی قرار داریم که مردم به خرید و فروش‌های غیرزمان‌بر می‌پردازند و از سرمایه‌گذاری‌های بلند مدت مانند ساخت‌وساز جلوگیری می‌کنند.

وی عنوان کرد: شهرداری باید اقداماتی در زمینه استفاده از درآمدهای پایدار داشته باشد و بتواند درآمد پایدار ناشی از عوارض را وصول کند.

عابدینی‌پور یادآور شد: رکود مسکن بر پروژه‌های شهرداری تاثیر داشته و کندی پیشرفت آنها را به همراه دارد که در این زمینه باید اقدامات اساسی اندیشیده شود.