به گزارش پارس، هوشنگ فلاحتیان در گفتگو با مهر در تشریح مهمترین سناریوهای برقی ایران در دوران پساتحریم، گفت: در طول سال‌های تحریم با تلاش متخصصان داخلی اقدامات موثری در طراحی، تولید و ساخت انواع کالا، تجهیزیزات و فنآوری‌های مرتبط با صنایع برق و انرژی انجام شده و ضریب خودکفایی کشور در صنایع برق و انرژی ارتقا یافته است.
 
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به توسعه و گسترش همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران با کشورهای اروپایی در دوران پساتحریم، تصریح کرد: بر این اساس به زودی چندین هیات اقتصادی و انرژی اروپایی به منظور توسعه همکاری‌های برقی با ایران وارد تهران خواهند شد.
 
این مقام مسئول با یادآوری اینکه انتقال دانش فنی و فنآوری‌های نوین، ارتقای کیفیت تولید کالا و تجهیزات ساخت داخل و افزایش صادرات برق، انرژی و خدمات فنی و مهندسی مرتبط از مهمترین برنامه های وزارت نیرو در دوران پساتحریم است، اظهار داشت: بر این اساس پیش بینی می‌شود با آغاز همکاری صنعتگران و سازندگان داخلی و خارجی، زمینه احیای اقتصاد صنعت برق با تولید محصولاتی کم هزینه تر فراهم شود.
 
فلاحتیان با تاکید بر اینکه هیچ گونه محدودیتی برای سرمایه گذاری خارجی در صنایع برق و انرژی ایران در دوران پساتحریم وجود ندارد، تاکید کرد: با این وجود، اولویت اول وزارت نیرو استفاده از ظرفیت سازندگان داخلی است.
 
معاون وزیر نیرو با اشاره به ابلاغ مصوبه جدید خرید تضمینی برقی از نیروگاه‌های تجدیدپذیر برق بادی و خورشیدی، اظهارداشت: در این مصوبه نرخ خرید برق از آن دسته نیروگاه‌های برق بادی و خورشیدی که از کالا و تجهیزات تولید داخل استفاده می کنند، حدود ۱۵ درصد بیشتر است.
 
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: با وجود احتمال لغو تحریم و افزایش مشارکت با خارجی‌ها در صنایع برق اما تصمیم گرفتیم توربین واحدهای نیروگاهی برق بادی و خورشیدی که با استفاده از توان ساخت داخل احداث می‌شوند، دارای مزیت بیشتری نسبت به نمونه‌های مشابه خارجی باشند.