به گزارش پارس به نقل از فارسهاشم مظفری عصر امروز در جلسه ستاد جذب اعتبارات در اردبیل اظهار کرد: برای ارتقا این سرانه ضروری است حوزه صنعتی و تولیداتمان را به همراه بنگاه‌های اقتصادی بیشتر فعال کرده و زمینه توانمندی اقتصادی مردم را فراهم کنیم.

وی تصریح کرد: برخی از بنگاه‌های اقتصادی ما به دلیل رکود بازار و پایین بودن سطح درآمد مردم وضعیت خوبی ندارند که با تزریق منابع مالی و استانی به همراه پرداخت تسهیلات ارزان‌ قیمت می‌توانیم این نقص و ضعف را برطرف کنیم.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان با بیان اینکه با توافق هسته‌ای شکل گرفته انتظار می‌رود ضعف‌های اقتصادی و خلأهای به وجود آمده در دوران تحریم برطرف شده و در دوران پساتحریم فعالیت واحدهای اقتصادی را به صورت توانمند شاهد باشیم، گفت: البته در این زمینه نباید ظرفیت اقتصاد داخلی و تولید بومی را مورد بی‌توجهی و یا غفلت قرار دهیم.

مظفری با یادآوری اینکه بخش عمده‌ای از درآمدهای استان از محل مالیات‌ها بوده است، افزود: از 79 میلیارد تومان درآمد بیش از 66 میلیارد تومان از محل مالیات‌ها بوده است.

وی با بیان اینکه سرانه درآمد مردم استان اردبیل نصف سرانه کشوری است، بیان کرد: تا زمانی که برای استان‌های محروم و کمتر توسعه ‌یافته‌ای همچون اردبیل مشوق‌های جذب سرمایه‌گذاری فراهم نیاید امکان بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های اقتصادی به وجود نیامده و در عین حال مشکلات و نارسایی‌ها همچنان دامن اقتصاد را می‌گیرد.

مظفری کاهش قدرت خرید مردم را زمینه‌ساز بروز و ظهور فقر و نداری اعلام کرد و ادامه داد: هر چند نرخ تورم کاهش یافته و برخی از آسیب‌های اقتصادی در دو سال اخیر برطرف شده اما همچنان آثار رکود اقتصادی کاملاً مشهود و مشخص است.

وی به جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی در سطح استان در یک سال گذشته اشاره کرد و گفت: میانگین رشد اعتبارات در سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن بیش از 142 درصد افزایش یافته که این خود به تکمیل برخی از پروژه‌های نیمه‌تمام کمک کرده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل افزود: انتظار می‌رود با شرایط اقتصادی موجود و تغییراتی که در حوزه اقتصادی و توانمندی‌های صنعتی به وجود می‌آید روز به روز زمینه حرکت تحول‌آفرین در این حوزه فراهم آید.