خانهنشینی، عاقبت فارغالتحصیلان پرادعا!
عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور با بیان اینکه بسیاری از فارغ التحصیلان پس از سالها تحصیل خانهنشین میشوند، گفت: فرهنگ کار در کشور باید به گونهای نهادینه شود که فرزندان از گفتن شغل پدران خود احساس خجالت نکنند.
عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور با بیان اینکه بسیاری از فارغ التحصیلان پس از سالها تحصیل خانهنشین میشوند، گفت: فرهنگ کار در کشور باید به گونهای نهادینه شود که فرزندان از گفتن شغل پدران خود احساس خجالت نکنند.
به گزارش پارس علی اصلانی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: یکی از علل بی میلی جوانان به شغلهای قدیمی فرهنگ کار است؛متاسفانه بسیاری از فارغ التحصیلان و جوانان جویای کار رغبتی به انجام شغلهای قدیمی مثل سنگبری، کفاشی و جوشکاری از خود نشان نمیدهند و داشتن تحصیلات عالیه و هزینهای که برای تحصیل صرف کردهاند دلیل این امر است.
وی افزود: امروز شرایط به گونهای پیش میرود که وقتی از نوجوانان درباره شغل پدرانشان سوال میشود مایل نیستند که بگویند نجار است یا بنّا است چون این شغلها را در سطح پایین میدانند.
به گفته اصلانی تا زمانی که فرهنگ کار در کشور نهادینه نشود و اهمیت ارزش کار جا نیفتد عنوان شغلها هم تغییر یابد و جذابتر شود کسی به سمت و سوی شغلهای قدیمی نمیروند.
عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار با اشاره به بالا بودن نرخ بیکاری فارغ التصحیلان مقاطع لیسانس و فوق لیسانس گفت: در حال حاضر غالب افراد دیپلم و زیردیپلم برای خود شغلی دارند و راحتتر و بهتر مشغول کار میشوند اما تحصیلکردگان دانشگاهی نگرش دیگری به شغل دارند و هر شغلی را به راحتی نمیپذیرند.
وی دلیل دیگر این امر را ورودی و خروجی دانشگاهها دانست و گفت: هم اکنون درصد بالایی از ورودی دانشگاهها را زنان تشکیل میدهند در حالی که این مساله تا چند سال آینده به یک معضل بزرگ تبدیل خواهد شد و شاهد خواهیم بود که زنان تمام شغلها حتی شغلهای مردان را هم تصرف میکنند در حالی که مسئولیت و سرپرستی خانواده با مرد است.
عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور با بیان اینکه امروز کمتر خانوادهای است که در آن بیکار نباشد، اظهار کرد: جوانان با صرف وقت و هزینه بسیار پس از چند سال در یک رشته فارغ التحصیل میشوند ولی دست آخر خانهنشین میشوند چون رشتهای که در آن تحصیل کردهاند بازار کار ندارد.
وی با تاکید بر نقش موثر وزارت کار در ایجاد فرهنگ کار، از دولت خواست تا بر روی رشتههایی سرمایهگذاری کند که کم هزینه بوده و در بازار کار متقاضی دارد طوری که فرد با 10 میلون تومان وام زودبازده قادر به کارآفرینی و راهاندازی کسب و کار باشد.
من بیکارم فوق دیپلم دارم دلم می خواهد در یک کارخانه مثلا بسته بندی کار کنم آیا سراغ دارید ؟؟؟ کار نیست هر جا رفتم کار نبوده واگر هم بوده با ماهی 600یا 700 هزار بدون سرویس رفت آمد وبدون ناهار وسایر امکانات بوده که اگه حساب کنی باید هر چی در آوردی باید خرج کرایه وپول نهار کنی تاز بدتر از همه عین برده از صبح تا غروب باید به شکل برده ها برای صاحب کار کار کنی بدون داشتن امنیت شغلی 2ساله ازسر بازی آمدم دیگه خسته شدم وتوی خانه نشستم
مگه جای دیگه به این جوانان کار پیشنهاد شده وقبول نکردند ؟؟؟ الان هیچ جا کار نیست مسئولین مملکت علی الخصوص این دولتی ها چه در گذشته وچه در حال حاضر بچه های مردم ایران را روانی وافسرده کردند هر جا که می روی کار نیست
این داره چرت و پرت می گه خیلی از فارغ التحصیلان بیکار کسایی هستند که در طول تحصیل بسیار بااستعداد بودند و الان بادیدن شاگرد تنبل های کلاس ههایشان در پست های مهم دولتی اصلا انگیزه ای برای ادامه زندگی ندارند چه برسه بعد از کلی درس خواندن و رسیدن سناشنان به سی تازه بخوان برن شاگرد بنا یا نجارهایی باشن که روزی بهشون تقلب می دادن
عان
بايد حقيقت تلخ رو قبول كنيد همه استخدام ها بر اساس پارتى و پشتوانه فاميلى و غيرو ... است و استخدام ارتباطى با توانمندى و هوش نداره، علم و دانش افراد ارزشى نداره، و نتيجه اون بوجود امدن ادارات و سازمانهايى است فاقد نظم و توانمندى و ٥٠٪ كارمندان بيسواد كه بازدهى هم ندارند و بر اساس پارتى استخدام شده و هيچ كس هم جرأت اعتراض ندارد زيرا از كانالهاى مربوطه عليه معترض به بى عدالتى هجمه صورت مى گيرد، و باعث تأسف است نخبه ها خانه نشينى كنند، بيسوادها استخدام شوند و مسخره تر از اين سيستم فاميلى در دنيا وجود ندارد و جامعه نخبه و تحصيل كرده قربانى اين روند ظالمانه است و علت فرار مغزها در اينده نيز همين معضل خواهد بود، و تاوان اين بى عدالتى و بى قانونى را نيز جامعه مى دهد زيرا بازخورد بدى دارد، افزايش روحيه نااميدى در بين تحصيل كرده ها و جذب برخى از انها به سوى مشاغل غير از ان چه تحصيل كرده اند و مهاجرت به كشورهاى بيگانه و افزايش روحيه نااميدى و يأس در ميان استعدادهاى درخشان، اين حقير خودم را نمى گويم بلكه اين حقيقت رو كه اطرافم به عينه مى بينم ياداور شدم.
سلام
کار؟؟؟؟؟؟؟
کدوم کار؟؟؟؟
فارغ التحصيل ارشد مباني حقوق رفتم ويزيتور شدم با ماهي 800 تومن اونم تو شهر ديگه
کاري که تخصص نيخواد؟؟؟ تخصصم نميخواد پس ارشدو چرا خوندم! عمرم تلف بشه از زندگي چند سال عقب بيفتم؟؟؟؟ ازدواج نکنم؟؟؟
دوستان خدا شاهده خيلي از دوستام با مدرک ديپلم دارن تو بهترين ادارات کار ميکنن چون بچه يه کارگرم و پارتي ندارم نتونستم کار پيدا کنم تو چند تا ازمون قبول شدم ولي با بي عدالتي هرچه تموم تر تو مصاحبه ردم کردن خدا ازشون نگذره
مدرکم ارشد نفر اول هردو مقطع و داراي چندين مقاله
عنوان شغلي: ويزيتور
بازم خدارو شکر الهي به اميد تو
با ارزوي موفقيت براي دوستان