به گزارش پارس به نقل از خبرگزاری صدا و سیمایارانه نقدی که همواره با هدف جبران شکاف اقتصادی و درآمدی و مبارزه با فقر پرداخت می شود در سال های اخیر فلسفه و کارکرد اقتصادی و اجتماعی خود را از دست داده و به چالش اقتصادی تبدیل شده است.

دکتر ساسان شاه ویسی - اقتصاددان - در مصاحبه با رادیو اقتصاد اظهار داشت: از دوران صفویه یارانه در اقتصاد ایران با هدف فقرزدایی متولد شد اما در حدود سال 1950 میلادی به عنوان سیاستی برای توسعه اقتصادی و رونق تولید در کشورهای توسعه یافته مد نظر قرار گرفت.
وی افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی هم پدیده هایی مانند توزیع کالابرگ یارانه ای برای اطمینان از دسترسی شهروندان به برخی کالاهای اساسی دیده شد و در چند سال اخیر هم با قانون هدفمندی یارانه ها مواجه هستیم.
شاه ویسی تاکید کرد: همچنان شدت انرژی مصرف انرژی و برخی کالاها در کشور زیاد است و برخی از جامعه هم آن را درامد نفتی خود ارزیابی می کنند که با هدف نهایی پرداخت یارانه تفاوت دارد.
این اقتصاددان تصریح کرد: امروزه با توجه به اینکه یارانه نقدی به ثروتمندان و فقیران و به طور یکسان پرداخت می شود قانون هدفمندی یارانه ها از فلسفه اصلی خود دور شده است و با این روش ، هرگز به اهداف خود نخواهد رسید.
وی تصریح کرد : قانون هدفمندی یارانه ها که خود برای رفع چالش شکاف اقتصادی و اجتماعی 
به میدان اقتصاد سیاسی امده است امروزه یک چالش جدی محسوب می شود و باید ساماندهی شود.
شاو ویسی تاکید کرد: ثروتمندان و افراد پردرآمد و بی نیاز به راحتی قابل تشخیص و حذف هستند مانند اطلاعات سفرهای خارجی و مالکان خودروهای گران قیمت و دیگر موارد ؛ اما دولت و مجلس 
و دولت ، توپ را به زمین یکدیگر می اندازند.