به گزارش پارس به نقل از مهر،  جمیل علیزاده شایق با بیان اینکه این طرح از اول مهر امسال آغاز شده و در استان گلستان اجرایی شده است، اظهارداشت: خوشبختانه کارخانه داران بزرگ و بازرگانان عمده برنج داخلی از این طرح استقبال کرده اند که به سلامت توزیع و افزایش اعتماد مصرف کنندگان کمک خواهد کرد و اگر مسکلی هم پیش اید می توان کنترل و بررسی و جبران کرد.

وی اظهار داشت: این طرح باعث می شود از عرضه فله ای و غیرقابل تأیید برنج داخلی در پشت وانت‌ها و در حاشیه شهرها به ویژه شهرهای شمالی پرهیز شود و امیدواریم همزمان طرح های توسعه علمی و مکانیزاسیون زراعت برنج با هدف کاهش هزینه تمام شده تولید هم اجرایی شود.

علیزاده شایق گفت: هزینه تمام شده بسته بندی و ارائه کد رهگیری در مقایسه با قیمت تمام شده تولید برنج اندک است و با این طرح و دیگر طرح های عمرانی و توسعه ای می توانیم جایگاه برنج داخلی را در سبد خانوارها تثبیت کنیم.

وی افزود : این اطمینان را داریم که شهروندان از برنج داخلی به خوبی استقبال می کنند اما درباره کیفیت و خلوص برنج فله ای تضمین نمی دهیم و امیدواریم فرهنگ سازی خوبی هم در این زمینه شود.

دبیر انجمن حمایت از برنج کشور گفت: ما بر اجرای این طرح‌ها نظارت می کنیم اما کافی نیست و باید نهادهای دیگر هم به وظایف خود عمل کنند.