به گزارش پارس، سعید مدنی امروز - دوشنبه - در دومین همایش بین‌المللی صنعت خودروی ایران اظهار کرد: تا سال ۱۴۰۴ بخش کوچکی از تولیدات با همکاری شرکت‌های چینی خواهد بود البته نگاه ما به شرکت‌های چینی کوتاه‌مدت و تا زمانی است که برخی مشکلات با برخی از شبکه‌های خارجی حل شود.

 
وی با بیان این که تولید پراید به تدریج کاهش خواهد یافت، خاطر نشان کرد: اسفند‌ماه امسال تولید خودروی ۲۳۲ بر روی پلت‌فرم x۲۰۰ آغاز خواهد شد.
 
مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا ادامه داد: بنابراین به تدریج تیراژ تولید پراید کاهش و محصولات پلت‌فرم x۲۰۰ جایگزین آنها خواهد شد.
 
وی افزود: از اواخر سال ۱۳۹۵ تولید پلت‌فرم x۲۰۰ نیز کاهش یافته و پلت‌فرم‌های جدید از جمله پلت‌فرم اس.تی‌.وان جایگزین آن خواهد شد.
 
مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا با بیان این‌که از اواسط سال ۱۳۹۵ چهار محصول سه‌دان، هاچ‌بک، cbu و پیکاپ بر روی پلت‌فرم اس.تی وان تولید خواهد شد، تصریح کرد: مذاکرات برای تولید خودروهای الکتریکی آغاز خواهد شد.
 
وی ادامه داد: امروزه میزان دارایی‌های گروه خودروسازی سایپا به سه میلیارد دلار رسیده است و این میزان تا سال آینده نیز افزایش خواهد یافت.
 
مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا افزود: برنامه ما توسعه صادرات به میزان ۳۰ درصد محصولات تولیدی است که در سال‌های آینده با تولیدات جدید به این هدف دست خواهیم یافت.
 
مدنی با بیان این‌که شرکت‌هایی شانس حضور در ایران را خواهند داشت که در زمینه سرمایه‌گذاری مشترک اقدام می‌کنند تصریح کرد: هم‌اکنون زمان آزمایش است و با حرف زدن کار پیش نمی‌رود خواهش من این است که به قول‌های خود عمل کنیم.
 
مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا ادامه داد: شرایط ما در ایران رو به بهبود است که در شرایط بهبود، کسانی در اولویت‌های همکاری با ما قرار خواهند گرفت که حسن نیست خود را ثابت کرده باشند.
 
وی گفت: این شرکت درارای ظرفیت تولید ۹۴۵ هزار دستگاه خودرو در سال است و در سایت‌خارجی در کشور‌های سودان، سوریه، عراق و ونزوئلا نیز ظرفیت تولید سالانه ۴۶ هزار دستگاه خودرو را دارد.
 
مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا ادامه داد: در حال حاضر کمتر از پنج درصد از تولیدات با همکاری‌ شرکت‌های چینی تولید می‌شود البته باید از فضای رقابتی شرکت‌های چینی بهره گرفت.
 
مدنی خاطر نشان کرد: در شرایط فعلی تولید خودرو با مشارکت خودروسازانی که از گذشته با آنها همکاری داشتیم اولویت بیشتری نسبت به همکاری با شرکت‌های چینی برای ما دارد.