کولر آبی بخریم یا گازی؟
![lead](/images/topnews-text-icon.png)
هنوز هم بسیاری ترجیح میدهند از همان کولرهای پوشالی سنتیاشان استفاده کنند تا پول گزافی را بابت خرید مدلهای گازی بدهند که برق بیشتری نیز مصرف میکنند.
به گزارش پارس به نقل از مشرق، ایران به دلیل حضور در فلات خشک و گرمسیری، تخصص خوبی در عرصه ساخت این وسایل به دست آورده است. به همین خاطر است که از صفر تا ۱۰۰ این کولرها در ایران ساخته می شوند.
اگر وضعیت مالی خوبی دارید و می توانید از پس هزینه چند میلیونی خرید و هزینه چند صد هزار تومانی پول برق بربیایید، طبیعتاً انتخاب شما باید کولر گازی باشد. در غیر این صورت مانند ۸۰ درصد دیگر مصرف کنندگان بهترین انتخاب کولرهای آبی است.
آب را بزن، حالا کند، حالا تند. جمله ای آشنا برای سرویس اولیه کولرهای آبی در فصل گرما. یکی از قدیمی ترین وسایل سرمادهی که این روزها بیش از پیش به آن نیاز داریم.
*توصیه های فنی
- کولر آبی را همیشه بر روی دور تند روشن و خاموش کنید.
- تسمه ها را بازبینی کنید که زیاد سفت نباشد اگر هم شل باشند بازده کولر را کم می کنند.
- کولر را در محیط های بسته یا در مجاورت نور آفتاب نصب نکنید.
- هر چند مدت، بلبرنگ ها را چک کنید تا راحت بچرخند. آنها را روغن کاری کنید.
- چک کنید پولی های موتور و پره ها دقیقا در یک صفحه واقع باشند. اگر تسمه زود پاره شود یا کناره های آن خوردگی داشته باشد به معنای عدم تنظیم صحیح پولی هاست.
- از عدم امکان ورود آب به واتر پمپ مطمئن شوید.
- در صورت صدای زیاد موتور یا عدم چرخش پره ها به سرعت موتور را خاموش کنید و عامل بازدارنده را رفع کنید.
*راهنمای خرید
کولرها را بر اساس ظرفیتشان می شناسند: ۵۰۰-۲۰۰۰-۳۰۰۰-۳۵۰۰-۴۰۰۰-۴۵۰۰-۵۰۰۰-۶۰۰۰-۶۵۰۰-۷۰۰۰ و ۱۲۰۰۰. البته مدل های متعارف بازار شامل ۳۵۰۰-۵۰۰۰-۷۰۰۰ و ۱۲۰۰۰ می شود.
اما این اعداد چه معنی می دهند؟ ظرفیت کولر در حقیقت حجم هوایی است که کولر با پروانه اش از بیرون مکش کرده و به داخل ساختمان می فرستد. واحد اندازه گیری آن CFM (فوت مکعب در دقیقه) یا M۳/HR (متر مکعب در ساعت) است. اعداد فوق میزان هوایی را نشان می دهند که یک کولر طی زمانی معین می دمد.
ارسال نظر