به گزارش پارس به نقل از فارس، شاخص کل بورس که در ابتدای ساعات معاملاتی امروز موفق به عبور از نیمه ۸۴ هزار واحد شده بود در پایان با تأثیر منفی هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس و هلدینگ نفت، گاز و پتروشیمی تأمین و همچنین برخی بانک ها از جمله ملت، پاسارگاد و صادرات و پارسیان در کانال ۸۳ هزار واحد درجا زد.

در معاملات امروز پالایش نفت بندرعباس، گسترش نفت و گاز پارسیان، ملی صنایع مس ایران، سرمایه گذاری غدیر، پالایش نفت اصفهان، بانک تجارت و کشتیرانی بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص کل گذاشتند.

امروز بیش از یک میلیارد و ۳۹۸ میلیون برگ سهم به ارزش حدود ۶۰۰ میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت که این میزان معامله نسبت به متوسط روزانه افزایش را نشان می دهد.

صنایع کاغذسازی کاوه، کمباین سازی، سرمایه گذاری شاهد، کنتورسازی، ریخته گری تراکتورسازی، کارخانجات داروپخش و افست بیشترین افزایش قیمت و در مقابل درخشان تهران، جام دارو، پشم شیشه، شیر پاستوریزه پگاه خراسان، کاشی سعدی، معادن بافق و پگاه آذربایجان غربی بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

برترین تقاضای بازار نیز به نمادهایی همچون گروه مپنا، سرمایه گذاری رنا، داروسازی زهراوی، گسترش نفت و گاز پارسیان، سرمایه گذاری شاهد، ملی صنایع مس ایران، صنایع آذرآب و سرمایه گذاری ساختمان ایران اختصاص داشت و در مقابل گروه بهمن، مخابرات، زامیاد، سرمایه گذاری سایپا و حق تقدم ملی صنایع مس ایران برترین عرضه بازار را داشتند.

در فرابورس شاخص یک واحد افت کرد و به ۸۴۵ واحد رسید؛ در ابتدای بازار شاخص تا ۸۵۰ واحد نیز رشد کرده بود. بنابراین ارزش بازار اول و دوم به کمتر از ۷۱ هزار میلیارد تومان رسید.

در این بازار پتروشیمی جم، ذوب آهن اصفهان، تأمین مواد اولیه صبانورد، پالایش نفت لاوان بیشترین تأثیر منفی و پالایش نفت تهران، بانک دی و پتروشیمی مارون بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص گذاشتند.

در این بازار برترین تقاضا به سرمایه گذاری مسکن تهران، سرمایه گذاری مسکن شمال شرق، سرمایه گذاری توسعه و عمران کرمان، گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی، بانک دی، صنعت روی زنگان و سرمایه گذاری مسکن شمال شرق اختصاص داشتند.