اخذ اقامت کشور استرالیا و ترکیه چگونه است؟
اخذ اقامت کشور استرالیا و ترکیه چگونه است؟
امروزه مهاجرت به کشور های پیشرفته و مدرن بسیار زیاد شده است. متقاضیان زیادی به دنبال روش های مهاجرتی آسان و کم هزینه می باشند؛ اما آگاهی لازم را از روش های مهاجرتی ندارند. به همین خاطر نمی توانند این مسیر را به درستی طی نمایند. در این میان وجود موسسات مهاجرتی نامعتبر و کلاهبردار با سو استفاده از عدم آگاهی متقاضیان مهاجرت، هزینه های زیادی را از آنها دریافت می کنند. مهاجرت به استرالیا و ترکیه دارای متقاضیان بسیار زیادی می باشد که می توانند از طریق روش های مختلفی به این کشور ها مهاجرت نمایند.
ما در این مقاله به صورت جامع روش های مهاجرت به ترکیه و استرالیا را مورد بررسی قرار می دهیم و به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم که با بررسی جوانب و برنامه ریزی اقدام به مهاجرت و اقامت در کشور دیگر نمایید؛ چرا که مهاجرت و زندگی در کشور دیگری تصمیم بسیار سختی است و مشکلات منحصر به خود را داراست. به همین خاطر، بهتر است که برای مهاجرت دارای اطلاعات بسیار بالا و آگاهی لازم را دارا باشید. علاوه بر این، متقاضیان باید قبل از هر اقدامی با وکیل و مشاور مهاجرتی رسمی مشورت نمایند و پرونده مهاجرتی خود را به وی بسپارند.
انتخاب وکیل مهاجرتی در پروسه مهاجرت بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد؛ چرا که وکیل مهاجرتی با قوانین و مقررات کشور مبدا و مقصد آشنایی داشته و می تواند با بررسی شرایط شما، بهترین روش را پیش رویتان گذارند. همچنین وکیل مهاجرتی معتبر تمامی کار های حقیقی و حقوقی تان را انجام می دهد. وجود وکیل مهاجرتی از آنجایی حائز اهمیت است که شما هنگام اخذ ویزا باید مدارک و فرم های مشخصی را تهیه و تکمیل نمایید؛ در صورتی که مدارک ارائه شده به سفارت تکمیل نباشد، درخواست ویزا شما رد می شود. با رد درخواست اخذ ویزا از سوی سفارت، به شما هیچ هزینه ای عودت نمی شود. به همین خاطر انتخاب وکیل مهاجرتی مهم و حادز اهمیت می باشد.
مهاجرت و اقامت در ترکیه و استرالیا
مهاجرت به کشور های مدرن و پیشرفته ای مثل استرالیا و ترکیه برای افرادی که واجد شرایط مهاجرت هستند، مناسب و مطلوب می باشد. مهاجرت به استرالیا و ترکیه هر کدام روش های مختلفی برای مهاجرت و اقامت را دارا هستند که متقاضیان با انتخاب روشی که شرایط نزدیک تری به آنها دارد، می توانند به این کشور ها سفر نمایند. البته شرایط هر یک از روش های مهاجرتی با یک دیگر متفاوت می باشد. به همین خاطر متقاضیان باید اطلاعات کافی را از این روش ها دارا باشند. کشور ترکیه از آنجایی که موقعیت جغرافیایی منحصر به فردی را داراست، متقاضیان زیادی را برای مهاجرت دارد. موقعیت جغرافیایی ترکیه بدین صورت است که بخشی از این کشور در اروپا و بخشی از آن در آسیا قرار دارد. این موقعیت این احتمال را در اذهان عمومی به وجود آورده که ترکیه در آینده عضو اتحادیه اروپا می شود.
راه های مهاجرت و اقامت در ترکیه عبارت است از:
- مهاجرت کاری
یکی از روش های مهاجرت به ترکیه از طریق کار در این کشور می باشد. متقاضیان جهت کار در ترکیه باید دارای دعوت نامه کاری یا پیشنهاد شغلی از کارفرما ترکیه ای باشند. علاوه بر این، متقاضیان باید به زبان ترکی نیز تسلط داشته باشند. توجه داشته باشید که برای مهاجرت کاری به ترکیه باید قبل از هر اقدامی نرخ بیکاری در این کشور را مورد بررسی قرار دهند. نرخ بیکاری در ترکیه نزدیک به 14 درصد می باشد. این نرخ نشان دهنده وجود فرصت های شغلی کمی در این کشور است. به همین خاطر متقاضیان مهاجرت با جستجو در موسسات کاریابی و سایت های کاریابی باید شغل مناسبی را پیدا کنند.
- مهاجرت تحصیلی
یکی دیگر از روش های مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل می باشد. این روش یکی از راحت ترین روش های مهاجرتی به حساب می آید که دانشجویان می توانند از آن استفاده کنند. البته یکی از مزیت های تحصیل در ترکیه هزینه های پایین و مقرون به صرفه آن می باشد. متقاضیان می توانند در رشته های مختلفی در ترکیه تحصیل کنند مانند پزشکی ،دندانپزشکی، مدیریت، مهندسی و... که پس از فارغ التحصیلی با وجود شرایط اقامت در ترکیه می توانند در این کشور مشغول به کار شده و ویزا تحصیلی خود را به ویزا کاری تبدیل نمایند.
- مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
یکی دیگر از روش های مهاجرت و اقامت در ترکیه از طریق سرمایه گذاری در این کشور است. سرمایه گذاری روش های گوناگونی دارد مانند خرید سهام، خرید اوراق قرضه، ثبت شرکت، کارآفرینی و... . هر یک از این روش ها شرایط منحصر به فردی را داراست و نباید بدون آگاهی نسبت به سرمایه گذاری در ترکیه اقدام کرد. معمولا سرمایه گذاران خارجی، برای اینکه کشوری را برای سرمایه گذاری انتخاب کنند، نرخ مصادره اموال ،نرخ تورم، نرخ فساد و... را در این کشور بررسی می نمایند تا مبادا دچار ضرر مالی شوند.
- مهاجرت از طریق خرید ملک
یکی دیگر از روش های مهاجرت به شکرو ترکیه از طریق خرید ملک در این کشور است. ترکیه یکی از کشور هایی است که متقاضیان خارجی می توانند با خرید ملک در این کشور ،اقامت دائم آن را اخذ نمایند. خرید ملک در ترکیه جهت اخذ اقامت و تابعیت شرایط خاصی دارد. این شرایط شامل خرید ملکی به ارزش 250.000 دلار می باشد.
- مهاجرت از طریق ازدواج
یکی دیگر از روش های مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج با شهروندان این کشور است. در صورتی که ازدواج متقاضیان با شهروندان ترکیه ای صوری نباشد، در درجه اول می توانند اقامت دریافت کنند و پس از آن می توانند تابعیت ترکیه را اخذ نمایند.
- مهاجرت از طریق تولد
یکی دیگر از روش های مهاجرت به ترکیه از طریق تولد فرزند در این کشور می باشد. البته تنها به فرزندانی تابعیت اعطا می شود که حداقل یکی از والدین آنها تابع ترکیه باشد.
راه های اقامت و مهاجرت به استرالیا عبارت است از:
- مهاجرت کاری
یکی از روش های مهاجرت به استرالیا از طریق کار می باشد. متقاضیان مهاجرت به استرالیا می توانند با اخذ دعوت نامه کاری از این کشور، نسبت به اخذ ویزا کاری اقدام نمایند. متقاضیان جهت اخذ دعوت نامه کاری باید رزومه کاری خود را به کارفرمای استرالیایی ارسال نمایند و وی را قانع کنند که صلاحیت کار در شرکت او را داراست. پس از آن که متقاضی کارفرما را متقاعد کرد، وی باید تست بازار را انجام دهد. تست بازار بدین صورت است که کارفرما موقعیت شغلی را به مدت 3 ماه در استرالیا و 3 ماه در اتحادیه اروپا آگهی نماید. در صورتی که فرد مناسبی برای آن کار پیدا نشد، وی می تواند برای افراد خارج اتحادیه اروپا دعوت نامه ارسال نماید.
- مهاجرت تحصیلی
یکی دیگر از روش هایی که می توان به راحتی به کشور استرالیا مهاجرت کرد، تحصیل در این کشور است. متقاضیان می توانند با اخذ پذیرش از دانشگاه های استرالیا، نسبت به اخذ ویزا اقدامات لازم را انجام دهند. توجه داشته باشید که دانشجویان باید دارای رزومه تحصیلی، مدرک زبان انگلیسی، تمکن مالی و... باشند تا بتوانند به این کشور مهاجرت نمایند. تحصیل در تمامی مقاطع در استرالیا برای دانشجویان بین المللی امکان پذیر می باشد. تحصیل در مقطع کارشناسی در استرالیا نزدیک به 3 تا 4 سال به طول می انجامد. برای تحصیل در این مقطع متقاضیان باید دارای مدرک دیپلم 12 ساله باشند.
تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در استرالیا نزدیک به 2 الی 3 سال به طول می انجامد که متقاضیان باید برای اخذ پذیرش از دانشگاه های این کشور، مدارک تحصیلی خود را به دانشگاه ها ارسال نمایند. تحصیل در مقطع دکترا در استرالیا نزدیک به 3 الی 4 سال به طول می انجامد که این مقطع شرایط سخت تری را برای پذیرش داراست. تحصیل در مقطع دکترا لازمه رزومه تحصیلی قوی می باشد که این رزومه شامل مقالات بین المللی، تحقیقات، پایان نامه مناسب و... می باشد. علاوه بر این متقاضیان باید دارای سوپروایزر نیز باشند تا بتوانند پذیرش تحصیلی اخذ نمایند.
- مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
یکی از روش های مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری می باشد. سرمایه گذاری در این کشور روش های مختلفی دارد مانند خرید سهام، خرید ملک، خرید اوراق قرضه و... می باشد. توجه داشته باشید که تمامی روش های سرمایه گذاری در استرالیا موجب اخذ اقامت نمی شود و تنها جنبه سرمایه گذاری دارد.
- مهاجرت از طریق خودحمایتی
یکی از روش های مهاجرت به استرالیا از طریق تمکن مالی یا خود حمایتی می باشد. در این روش متقاضی باید اثبات کند که در کشور مبدا دارای بیزینس یا بخشی از یک بیزینس می باشد. اگر درآمد این بیزینس بیشتر از 400 هزار دلار باشد شخص باید حداقل 31 درصد از سهام این شرکت را دارا باشد. در صورتی که درآمد این شرکت از 400 هزار دلار کمتر باشد، متقاضی باید 51 درصد سهام یک شرکت را دارا باشد. در این صورت متقاضی باید نشان دهد که گردش حساب وی در کشور خودش در 2 سال از 4 سال اخیر از 3 میلیون دلار استرالیا بیشتر بوده است.
- مهاجرت از طریق ازدواج
یکی از روش های مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج با شهروندان این کشور می باشد. این ازدواج باید واقعی باشد و در صورت صوری بودن مشکلات فراوانی را برای متقاضی به وجود خواهد آورد.
- مهاجرت از طریق تولد
یکی دیگر از روش های مهاجرت به استرالیا از طریق تولد فرزند در این کشور است. تولد فرزند در استرالیا در صورتی منجر به اخذ تابعیت برای کودک تازه متولد شده می شود که حداقل یکی از والدین کودک تابع استرالیا باشد؛ در غیر این صورت هیچ تابعیتی به متقاضی و کودک تازه متولد شده تعلق نمی گیرد.
به طور کلی، متقاضیان مهاجرت و اقامت در ترکیه و استرالیا باید دارای مدرک زبان انگلیسی باشند تا بتوانند از طریق یکی از روش های مهاجرتی اقدام به سفر نمایند. البته متقاضیان مهاجرت به ترکیه در صورتی که دارای مدرک زبان ترکی نیز باشند، می توانند از روش های گفته شده به این کشور مهاجرت نمایند. متقاضیان مهاجرت به این دو کشور بهتر است که قبل از انجام هر کاری، با وکیل و مشاور مهاجرتی مشورت نمایند.
ارسال نظر