به گزارش پارس ، مرتضی رئیسی، معاون عمرانی و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در گفت وگو با فارس، در پاسخ به این پرسش که « آیا اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی مربوط به استاندارد سازی سیستم های گرمایشی مدارس به حساب آموزش و پرورش واریز شد؟ » ، اظهارداشت: از ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار صورت جلسه شده که باید توسط خزانه داری کل واریز شود، ۲۸.۵ میلیارد تومان در روز ۲۸ مهرماه به حساب آموزش و پرورش واریز شد.

وی اظهار امیدواری کرد: بر اساس صحبت های انجام شده تا چند روز آینده این مبلغ به ۱۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید؛ خزانه داری کل براساس صورت جلسه تنظیم شده تعهد داده است تا مابقی این مبلغ به زودی پرداخت شود.

*استانداردسازی سیستم های حرارتی مدارس یک هزار میلیارد تومان نیاز دارد

رئیسی در پاسخ به این پرسش که « با این ۲۸.۵ میلیارد تومان چند درصد از ۱۵۰ هزار کلاس درس کشور که نیاز به بهسازی و استاندارد سازی سیستم های گرمایشی دارند، مجهز می شوند؟ » ، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم سامانه گرمایشی ۱۵۰ هزار کلاس درس کشور را کاملاً استاندارد کنیم، یعنی مدارسی که قابلیت دارند سیستم های گرمایشی آنها را به حرارت مرکزی تبدیل و سامانه حرارتی مدارس کوچکتر با استفاده از پکیج تأمین شود، نیاز به یک هزار میلیارد تومان اعتبار دارد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اضافه کرد: ما واقف هستیم با توجه به محدودیت منابع دولت و کاهش درآمدهای دولت این موضوع در کوتاه مدت قابل تأمین نیست؛ باید برای چند سال برنامه ریزی کرد و امکان تأمین این مبلغ طی یکی دوسال به هیچ وجه وجود ندارد.

*۴ تا ۵ سال زمان برای استانداردسازی سیستم های گرمایشی مدارس زمان نیاز است

معاون عمرانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به بازه زمانی برای تکمیل استانداردسازی سیستم های گرمایشی مدارس کشور، تصریح کرد: معتقدم یک بازه زمانی ۴ تا ۵ ساله می تواند زمانی منطقی برای استانداردسازی سامانه حرارتی ۱۵۰ هزار کلاس درس کشور باشد.

وی افزود: اگر این ۲۰۰ میلیارد تومان پرداخت شود می توانیم این قول را بدهیم که تا پایان تیرماه سال آینده یک پنجم کلاس های مورد نیاز را از نظر سامانه گرمایشی استاندارد کنیم؛ مخصوصاً در مناطقی که مشکلات بیشتری دارند، مانند روستاها و مناطقی که دوره یخ بندان و تعداد روزهای سرد آنها بیشتر است، اولویت با آنها خواهد بود.

رئیسی در پایان به خبرنگار فارس گفت: فکر می کنم حتی اگر اعتبارات زودتر پرداخت شود، می توان این زمان را کاهش داد.