نوربخش خبر داد:
تلاش تامین اجتماعی برای بهبود وضعیت دارویی کشور
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با تأکید بر آمادگی این سازمان برای همکاری در رابطه با بهبود وضعیت عرضه و کاهش هزینه دارو، گفت: توسعه همکاری با انجمنهای علمی میتواند زمینهساز بهبود وضعیت دارو باشد و اولویتبندی میزان پوشش داروها توسط سازمانهای بیمهگر باید از طریق انجمنهای علمی حوزه پزشکی مشخص شود.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، دکتر سیدتقی نوربخش در جلسه ای با معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، اظهار کرد: در صورت بهبود و سازمان دهی ارتباط بین وزارت بهداشت و انجمن های علمی شاهد کاهش مشکلات بیماران خواهیم بود و تکلیف سازمان تأمین اجتماعی و سایر سازمان های بیمه گر نیز تا حدود زیادی روشن می شود. اولویت بندی ارائه شده از طرق انجمن های علمی نیز قابلیت استناد بالاتری دارد.
نوربخش با بیان اینکه وضعیت فعلی دارو با شرایط مطلوب فاصله زیادی دارد، افزود: باید با همه امکانات و ظرفیت ها بهترین راهکارها را برای کاهش مشکلات انتخاب کنیم. سازمان تأمین اجتماعی نیز با تمام توان و درحد امکانات مالی آماده همکاری با سایر سازمان های مرتبط با وضعیت دارو است.
وی با بیان اینکه با تشکیل ستادی متشکل از سازمان غذا و دارو، سازمان های بیمه گر و انجمن های علمی می توان نظامات و اولویت های حوزه دارویی را تعیین کرد، افزود: طی هفته های اخیر اقدامات خوبی در حوزه دارو انجام شد ولی باتوجه به جوسازی های رسانه ای به نظر می آید که شیرینی و حلاوت اقدامات مفید و مؤثر انجام شده برای بیماران به نحو مناسب در جامعه بازتاب نیافت.
نوربخش بر لزوم تدوین استراتژی اطلاع رسانی در حوزه فعالیت وزارت بهداشت و سازمان تأمین اجتماعی تأکید کرد و گفت: روابط عمومی های وزارت بهداشت و سازمان تأمین اجتماعی می توانند استراتژی اطلاع رسانی حوزه سلامت را طراحی کنند و طی ماه های آینده باید در این رابطه اقدام مناسبی انجام شود.
وی با اشاره به پرداخت مطالبات داروخانه های طرف قرارداد با تأمین اجتماعی اظهار کرد: تزریق منابع مالی به داروخانه ها عملکرد مناسب تر نظام دارویی کشور و افزایش نقدینگی شرکت های دارویی را در پی دارد و تداوم این روند بهبود خدمت رسانی به جامعه را به دنبال خواهد داشت.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از تلاش و برنامه ریزی توأم با حسن نیت در این سازمان برای بهبود وضعیت دارو در کشور خبر داد و افزود: سازمان تأمین اجتماعی تا حد امکان و با دید مثبت آماده همکاری با وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو است و امیدواریم با ارتقاء همکاری ها شاهد بهبود روند خدمت رسانی و افزایش رضایتمندی بیماران باشیم.
به گزارش ایسنا، دکتر رسول دیناروند، معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو نیز در این جلسه تجویز و مصرف منطقی دارو را به نفع نظام سلامت کشور ارزیابی کرد و گفت: برای پوشش داروهای جدید باید هزینه ای در حدود ۴۰۰ میلیارد تومان در سال اختصاص یابد و در این رابطه سازمان های بیمه گر و وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو اقدامات مناسبی مطابق با امکانات و منابع مالی در دستور کار قرار می دهند.
وی بررسی دقیق و همه جانبه در رابطه با انتخاب داروهای جدید تحت پوشش بیمه را مورد تأکید قرار داد و افزود: باید به گونه ای عمل کنیم که بیماران بیشترین نفع را ببرند و هزینه های صرف شده باعث بهبود وضعیت و ارتقاء رضایتمندی در جامعه شود.
ارسال نظر