به گزارش پارس به نقل از باشگاه خبرنگاران، مسعود مجردی از آمار فوت شدگان خبر داد و گفت: تا کنون چهار زائر ایرانی در حج ۹۲ فوت شده اند، که سن هر چهار زائر متوفی، بالای ۶۰ سال بوده که سه نفر از آنها مرد و یک نفر زن بوده است و دو نفر از آن ها بعد از بازگشت از اعمال به رحمت خدا رفته اند.

وی در ادامه افزود: هر چهار متوفی، در بیمارستان سعودی فوت شده اند که مقدمات انتقال سه نفر از متوفیان به ایران فراهم شده و خانواده یکی از آنها نیز موافقت کرده که پیکر متوفی در مکه دفن شود.

مجردی به آمار ورودی حداکثری زائران به مکه اشاره کرد و اظهار داشت: تا پایان وقت چهارشنبه ۱۰ مهر ماه حدود۳۵ هزار زائر ایرانی وارد مکه مکرمه شده و به این ترتیب سقف ورود زائران کشورمان به مکه از ۵۰ درصد عبور کرده است.

وی توصیه هایی به زائران در خصوص شلوغ تر شدن ایستگاه های نقل و ترددی کرد و گفت: با ورود حداکثری زائران به مکه، لذا به زائران توصیه می شود بعد از اتمام نماز در مسجدالحرام، عجله ای برای خروج از مسجد نداشته باشند. از این جهت بهتر است زائران برای اینکه با ازدحام مواجه نشوند، یک ساعت پس از پایان نماز از مسجد خارج شوند. همچنین تاکنون شش مورد سرقت از زائران در داخل مسجد الحرام و در زمان طواف صورت گرفته است و هیچ مرکزی وجود ندارد که وجوه به سرقت رفته و گمشده را جبران کند.

وی در ادامه تاکید کرد: زائران در طواف اول، وجوه نقد و اشیاء قیمتی را همراه نداشته باشند بلکه وجوه و اشیاء قیمتی شان را در صندوقی که در اتاق هایشان است نگهداری کنند تا دیگر شاهد سرقت از زائران نباشیم.

مجردی با بیان اینکه اول ماه ذی الحجه طول زمان توزیع غذا در اقامتگاه های زائران ایرانی در مکه مکرمه افزایش پیدا می کند، خاطرنشان کرد: زمان توزیع غذا در اقامتگاه های محل استقرار زائران کشورمان را طولانی تر کردیم که اگر به دلیل ازدحام در مسیر برگشت از حرم، با تاخیر به اقامتگاه رسیدند، نگرانی از نظر پایان زمان توزیع غذا نداشته باشند.