عملکرد مغز هنگام بی خوابی
مطالعات جدید می تواند به افراد مبتلا به بی خوابی توضیح دهد که چرا اغلب در طول روز حتی زمانی که شواهد عینی از یک مشکل شناختی وجود ندارد، تمرکز ندارند.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، دروموند استادیار بخش روانپزشکی دانشگاه کالیفرنیا، گفت: ما دریافتیم که بی خوابی بر روی قسمت های مربوط به حافظه تاثیر نمی گذارد. پایه این نتایج بر این است که تعجب آور نیست اگر شخص دچار بی خوابی احساس کند که کار مشابه را دشوارتر نسبت به دیگران انجام داده است.
نتایج بررسی دو گروه از افراد با خواب معمولی و خوب نشان داده است به طور معمول افراد دچار بی خوابی نمی توانند فعالیت در مناطق مغز را برای انجام وظایف تعدیل کنند.
کسانی که خواب خوب داشتند منابع بیشتری از شبکه حافظه کاری مغز به خصوص قشر جانبی واقع در استخوان پیشانی استفاده کردند در حالی که افراد دچار بی خوابی قادر به جذب این منابع نبودند.
دروموند گفت: داده ها به ما کمک می کند تا بفهمیم که افراد مبتلا به بی خوابی نه تنها مشکل خواب در شب دارند بلکه مغز آنها نیز به طور مفید در طول روز کار نمی کند.
آکادمی امریکا گزارش می دهد که در حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد بزرگسالان دچار بی خوابی یا ناراحتی روحی در طول روز هستند که اغلب موارد با مشکل دیگری مانند افسردگی، درد مزمن و یا مشکلات ناشی از دارو همراه است.
ارسال نظر