به گزارش پارس ، بهزاد ابتهاج در گفت وگویی باایسنا، درباره این جلسه توضیح داد: مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی براساس سیاست ها و برنامه های خودش و البته به شکلی خودجوش، در سال ۹۰ گزارشی را درباره وضعیت خانه سینما در سال ۹۰ آماده کرده بود. این گزارش نه تنها براساس درخواست وزارت ارشاد یا سازمان سینمایی نبود، بلکه ما هیچ نقش کوچک یا بزرگی در تدوین آن نداشتیم.

وی ادامه داد: این گزارش چند روز قبل در رسانه ها منتشر شد و به دنبال آن وکیل خانه سینما اعلام کرد که دیوان عدالت اداری گزارش مجلس را درباره خانه سینما رد کرده است، در حالیکه در حکم این دیوان چنین چیزی دیده نمی شود.

مشاور حقوقی سازمان سینمایی با تاکید بر اینکه دیوان عدالت اداری نمی تواند درباره گزارش مجلس نظر بدهد، گفت: طبق ماده ۱۳ قانون دیوان عدالت اداری، این دیوان اصلا صلاحیت اظهارنظر درباره تصمیمات و گزارش های مجلس را نداشته و صرفا می تواند به شکایات اشخاص حقیقی یا حقوقی از اقدامات دولت رسیدگی کند.

وی همچنین یادآور شد: برخلاف آنچه که وکیل خانه سینما مطرح کرده است، دیوان عدالت اداری تنها به دلیل اینکه شورای فرهنگ عمومی و وزارت ارشاد دو دلیل متفاوت را برای مشکل خانه سینما ارائه کرده بودند، حکم انحلال این نهاد صنفی را لغو کرده و موضوع را به هیات رسیدگی به موسسات فرهنگی و هنری وزارت ارشاد ارجاع داد. این هیات هم تشکیل جلسه داده و به جهت عدم رعایت مقررات اخذ مجوز قانونی توسط خانه سینما رای به انحلال دائم آن داد.

ابتهاج در ادامه با تاکید بر اینکه خانه سینما تا امروز به حکم تعطیلی دائمش اعتراض نکرده است، اظهار کرد: مسئولان خانه سینما می توانستند مانند سال گذشته، از این حکم وزارت ارشاد هم به دیوان عدالت اداری شکایت کنند، در حالیکه تا امروز چنین کاری را نکرده اند و این حکم به قوت خود باقی است.

مشاور حقوقی سازمان سینمایی در پایان درباره جلسه مهدی عظیمی میرآبادی در مجلس شورای اسلامی درباره خانه سینما به ایسنا گفت: پس از صحبت های وکیل خانه سینما درباره گزارش منتشر شده ی مرکز پژوهش ها، از آنجا با ما تماس گرفتند و درخواست گفت وگو در این زمینه را داشتند. به همین دلیل ساعت ۱۰ صبح امروز (چهارم شهریورماه) ، آقای عظیمی - معاون فعالیت های سازمان سینمایی - و یکی از نمایندگان معاونت حقوقی وزارت ارشاد به مرکز پژوهش های مجلس رفتند.