به گزارش پارس ، فاطمه رخشانی در گفت وگو با فارس در مورد دلیل خروج یک هزار پزشک عمومی از طرح پزشک خانواده روستایی، خاطرنشان کرد: برنامه پزشک خانواده در روستاها را از سال ۸۴ آغاز کردیم که ۶ هزار پزشک و ۴ هزار و ۵۰۰ ماما در این طرح به کار گرفته شدند.

وی ادامه داد: طبق قانون باید در این سال ها سرانه پزشک خانواده روستا افزایش می یافت که این امر محقق نشد و در نهایت درآمد پزشکان خانواده در روستا تغییر نکرد در حالیکه بر اساس قانون سرانه هر سال افزایش می یافت.

معاون وزیر بهداشت تفاوت سرانه پزشک خانواده در روستا و بخش شهری را یکی دیگر از دلایل جدایی پزشکان عمومی از این طرح عنوان کرد و گفت: در استان هایی که پزشک خانواده در مناطق شهری اجرا شد سرانه به طور قابل توجهی بالاتر بود و هر جا در مناطق شهری پزشک خانواده را شروع کردیم با موج مهاجرت پزشکان خانواده روستا به شهر بودیم.

وی تصریح کرد: در سال ۹۲ برای اینکه جلوی این مسئله را بگیریم یک مابه التفاوتی را از منابع وزارت بهداشت در نظر گرفته و در استان هایی که پزشک خانواده شهری در آنجا اجرا شد این مابه التفاوت را هم به پزشک خانواده روستایی دادیم تا از مهاجرت آنها جلوگیری را بگیریم.

رخشانی مجلس را متولی تصویب سرانه پزشک خانواده دانست و گفت: سرانه ای که مجلس برای پزشک خانواده روستا و پزشک خانواده شهری مصوب کرده متفاوت است و طی مذاکراتی که با کمیسیون بهداشت و درمان مجلس داشته ایم بناست تا در جلسات آینده یکسان سازی سرانه پزشک خانواده شهری و روستایی مطرح شود.