به گزارش پارس ، امین رضا طباطبایی در گفتگو با  باشگاه خبرنگاران با اعلام این خبر عنوان کرد: زائران داروهای معرفی خود را به غیر از داروهای آرام بخش مخدر و کدئین دار در حین سفر به سرزمین وحی به همراه داشته باشند.

این مسئول در مرکز پزشکی سازمان حج و زیارت داشتن داروهای مورد نیاز بیماران در ایام عمره و حج را بسیار ضروری برشمر و گفت: برخی فکر می کنند ورود دارو به عربستان ممنوع است و حتی داروهای ضروری خود را نیز به همراه نمی برند در حالی که فقط ۳ قلم داروی کدئین دار، آرام بخش و مخدر به عربستان ممنوع است و برای داروهای ضروری بیماران ممنوعیتی وجود ندارد متاسفانه بسیاری از بیماران به همین دلیل در ایام عمره بستری می شوند.

طباطبایی همچنین توصیه هایی به عمره گذاران به ویژه آنهایی که در ماه مبارک رمضان عازم هستند کرد و گفت: اکنون در گرمترین فصل سال قرار داریم و گرمای هوا در نیم کره شمالی کشور عربستان شدت بیشتری دارد و زائران باید مراقبت باشند تا هنگام تردد در اماکن زیارتی که با روزه داری توام شده دچار گرمازدگی و کم آبی بدن نشوند.

وی ادامه داد: درخواست می کنم تا در ساعات گرم روز و زمان تابش مستقیم آفتاب از هتل خارج نشده و انجام اعمال را به ساعات شب واگذار کنند چرا که پیاده روی در زیر نور آفتاب مخاطره آمیز است و به همراه داشتن کلاه سایبان و بطری آ ب خنک برای آنان الزامی دانست.

وی به بیماریهای شایع بین زائران اشاره کرد و افزود: به دلیل تجمع جمعیت و گرمای هوا گرفتگی تنفسی، سرماخوردگی و آنفولانزا بین زائران شایع است که رعایت شست و شوی دستها و استفاده از ماسک بین زائرانی که مشکلات تنفسی آسم انسداد ریوی دارند به جد توصیه می شود.

معاون آموزشی و پژوهشی مرکز پزشکی سازمان حج و زیارت خاطرنشان کرد: بیماریهای اسکلتی، عضلانی بدلیل فعالیتهای بدنی زیاد و پیاده روی زائران حین انجام اعمال رایج است ولی بیشترین علت بستری بیماریهای قلبی و عروقی است.