به گزارش پارس به نقل از ایسنا، دستگاه حفار (TBM) که از مدتی پیش از ایستگاه قلعه مرغی کار حفاری را آغاز کرده بود پس از اتمام ماموریت حفاری نیمه جنوبی خط ۳ در خرداد ماه سال جاری، اکنون جداسازی و دمونتاژ این دستگاه در چهارراه امیراکرم مراحل نهایی خود را سپری می کند.

یکی از شاخص های مهم و منحصر به فرد دستگاه حفار خط سه" اینورت گذاری" بود که برای اولین بار در سطح کشور و دنیا انجام گرفت به طوری که خط گذار بلافاصله پشت سر دستگاه (TBM) می توانست ریل گذاری را انجام دهد.

عبور از مناطق فرسوده و پل جوادیه و ساختمان قدیمی راه آهن و استفاده از تکنولوژی خاص برای جلوگیری از ریزش های خیابان، عبور موفقت آمیز از روی تونل خط ۷ به فاصله پنج متری و نیز عبور از زیر تونل در حال بهره برداری خط ۲ متروی تهران که نیازمند محاسبات مهندسی و دقت بالا بود و با تلاش کارشناسان و متخصصان داخلی و با انجام بررسی ها، پیش بینی های لازم و کار کارشناسی بسیار فنی و سخت انجام گرفت از جمله شاخص های مهم دیگر در اجرای عملیات حفاری نیمه جنوبی خط ۳ به شمار می رود.

این بخشی از خط ۳ مترو تهران به طول ۱۲ کیلومتر و ۱۰ ایستگاه، بخشی از طولانی ترین خط مترو است که به دست توانمند متخصصان ایرانی ساخته شده است.