ترور شخصیتی راهکار دشمنان برای حذف فیزیکی
یکی از مراجع تقلید گفت: ترور شخصیتی یکی از راهکارهای همیشگی دشمنان در طول تاریخ برای زمینهسازی به منظور ترور فیزیکی افراد بوده و امروز هم ابتدا به تخریب یک نفر به وسیله رسانهها میپردازند.
به گزارش پ ارس به نقل از فارس، آیت الله جعفر سبحانی ظهر امروز در جلسه تفسیر سوره « یس» که در مدرسه حجتیه قم برگزار شد با بیان اینکه حضرت عیسی (ع) دو نفر رسول را به نزد قوم انطاکیه اعزام داشت اظهار کرد: مردم این منطقه وقتی دیدند کاری از منطقشان علیه آنها بر نمی آید آنها را شوم دانسته و گفتند چنانچه از اینجا نروید شما را عذاب کرده و به قتل می رسانیم.
وی افزود: ترور شخصیتی یکی از راهکارهای همیشگی دشمنان در طول تاریخ برای زمینه سازی به منظور ترور فیزیکی افراد بوده و امروز هم ابتدا به تخریب یک نفر به وسیله رسانه ها می پردازند و پس از آن او را از میان برمی دارند.
این مرجع تقلید با بیان اینکه این دو رسول الهی در جواب مردم انطاکیه گفتند شومی و بدی از شما بوده و همین امر دلیل بدبختی و گرفتاری های شماست گفت: حقیقت این است که هر کس از راه حق منحرف شود به سختی های زیادی هم مبتلا خواهد شد و این مفهوم در آیه « قَالُوا طَائِرُکُمْ مَعَکُمْ أَئِن ذُکِّرْتُم بَلْ أَنتُمْ قَوْمٌ مُّسْرِفُونَ» آمده است.
وی ادامه داد: در میان قوم انطاکیه شخصی نجار زندگی می کرد که در ابتدای امر توسط همین دو رسول موحد شده بود به همین دلیل برای دفاع از آنها در مقابل مردم خویش برخاست و به آنها گفت به این دو نفر کاری نداشته باشید زیرا اجر و مزدی از شما برای دعوتشان درخواست نکرده اند و در ضمن ضرورت پرستش خالق واقعی به جای بت ها را به آنها یادآوری کرد.
آیت الله سبحانی با بیان اینکه از این آیه نتیجه می گیریم که مبلغان دینی نباید در ازای کار خود پولی از دیگران طلب کنند گفت: اگر مردم چیزی به میل خود به آنها بدهند دریافت آن اشکالی ندارد.
استاد خارج فقه حوزه علمیه قم اضافه کرد: این شخص نجار در ادامه مردم خویش را مخاطب قرار داد و به آنها گفت چرا باید بت هایی را پرستش کنیم که قادر به انجام هیچ کاری نیستند زیرا اگر خدای جهانیان ما را به مشکلی گرفتار سازد بت ها هیچ شفاعتی نمی توانند برایمان بکنند.
وی آیه « إِنِّی آمَنتُ بِرَبِّکُمْ فَاسْمَعُونِ» را مورد توجه قرار داد و عنوان داشت: نجار مذکور زمانی که دید منطق و دلیل در قومش اثری ندارد خطاب به رسولان گفت من چهارمین نفر شما هستم و به خدای شما ایمان دارم.
آیت الله سبحانی بخش دیگر سخنان خود را با توجه به سالروز وفات حضرت خدیجه (س) به همسر پیامبر (ص) اختصاص داد و گفت: هرگاه بخواهند مقام یک زن را به درستی دریابند ادب او را می سنجند؛ حضرت خدیجه از چنان ادب و کمالی برخوردار بود که وقتی به عقد پیامبر (ص) درآمد ایشان را به خانه خویش دعوت کرد و خطاب به حضرت گفت به خانه خود بیا.
این مرجع تقلید با تاکید بر رعایت ادب و احترام در زندگی زناشویی بیان داشت: زنان باید همسران خود را تکریم کرده و از حضرت خدیجه (س) الگو بگیرند.
وی اضافه کرد: مقام و مرتبه حضرت خدیجه (س) به قدری بالاست که وقتی جبرئیل قصد ترک پیامبر (ص) را پس از شب معراج داشت از ایشان درخواست کرد سلام خداوند و خود را به همسرش برساند و آن بانوی گرامی هم پس از شنیدن سلام الهی و سلام جبرئیل آیه ای از قرآن را تلاوت کرد.
ارسال نظر