به گزارش پارس به نقل از فارس، امروز و همزمان با برگزاری یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، بازداشتگاه اوین میزبان نمایندگان فرمانداری و وزارت کشور جهت اخذ رأی از زندانیان بود.

ساعت ۷: ۴۵ دقیقه به همراه یکی از عکاسان با هدف پوشش خبری انتخابات، وارد بازداشتگاه اوین شدیم و پس از تحویل وسایل به همراه دو مأمور به سمت بند محکومین مالی حرکت کردیم.

صندوق سیار شماره ۱۷۳ به سالن اصلی بند منتقل شد و نمایندگانی از وزارت کشور، شورای نگهبان و فرمانداری پس از نصب لیست اسامی کاندیداهای ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر تهران آماده اخذ رأی از زندانیان شدند.

همچنین ۲ نماینده از نیروی انتظامی و یک ناظر از شورای شهر جهت برگزاری هرچه بهتر انتخابات به سالن محل اخذ رأی آمدند.

آغاز رأی گیری در بازداشتگاه اوین

ساعت ۹: ۱۵ دقیقه و پس از قرائت قرآن، اخذ رأی از زندانیان به صورت رسمی آغاز شد و در ابتدا حدود ۱۰ نفر از زندانیان جهت حضور در انتخابات وارد سالن شدند.

تمامی زندانیان با لباس های شخصی و شناسنامه به سمت صندوق اخذ رأی در حال حرکت بودند و" وکیل بند" مسئولیت هماهنگی و حضور آنها را به عهده داشت.

صدای موسیقی از بلندگوهای سالن شور و شعف خاصی را میان زندانیان ایجاد کرده بود و هر کس برای انتخاب اصلح به لیست اسامی چشم دوخته بود.

متهمان پس از انداختن رأی خود به صندوق به سلول باز می گشتند و مجدداً گروه بعدی وارد سالن می شدند، اکثر محکومین به دلیل مطالبه وجه چک و مهریه مجبور به تحمل کیفر در زندان بودند و خواسته مشترک همه آنها از رئیس دولت یازدهم ساماندهی مسائل مالی کشور بود.

بهبود وضعیت اقتصادی خواسته مشترک زندانیان اوین

محسن ۵۸ ساله یکی از زندانیانی بود که به دلیل صدور چک در زندان به سر می برد، وی در پاسخ به این سوال که" توقع شما از کاندیدای ریاست جمهوری چیست؟ " گفت: رفع مشکلات مالی مردم مهم ترین وظیفه رئیس جمهور بعدی است و من از آنجایی که سن بالایی دارم تقریبا تمام این کاندیداها را می شناسم و معتقدم کاندیدای منتخب من توان رفع مشکلات فعلی کشور را دارد.

وی افزود: رئیس جمهور بعدی باید مملکت را به مسیر اصلی خود بازگرداند و با سایر کشورها تعامل داشته باشد، چرا که ریشه اصلی گرفتاری ها در تحریم و فشار خلاصه شده است.

مجید ۲۷ ساله زندانی دیگری بود که رفع مشکلات اقتصادی و اعتیاد را اولویت اصلی رئیس جمهور آینده دانست و گفت: افزایش حقوق کارگران و ایجاد اشتغال به ویژه برای جوانان مهم ترین وظیفه رئیس جمهور آتی است.

وی افزود: من در حال حاضر به دلیل ناتوانی در پرداخت مهریه در اینجا به سر می برم و از رئیس جمهور آینده انتظار دارم به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشد.

احمد ۴۰ ساله محکوم مالی دیگری بود که انتظار خود از رئیس جمهور آینده را بالابردن توان اقتصادی مردم دانست و تأکید کرد: گام برداشتن در راستای اهداف عالی نظام، حفظ خون شهدا و صیانت از دستاوردهای صنعتی و اقتصادی وظیفه رئیس دولت یازدهم است.

وی پیشبرد اهداف بین المللی، شناسایی ظرفیت های داخلی، بسترسازی مناسب برای انتقال فرهنگ دفاع مقدس و در نهایت انتقاد پذیری را از دیگر وظایف رئیس جمهور منتخب خود دانست.

حضور ۲۳۳ نفر از زندانیان در انتخابات تا ساعت ۱۴

برگزاری انتخابات همچنان ادامه داشت و تا ساعت ۱۲: ۱۵ دقیقه شناسنامه ۱۳۰ نفر از زندانیان با مهر انتخابات یازدهم رنگین شد.

ساعت ۱۲: ۳۰ دقیقه اخذ رأی در بند محکومین مالی به پایان رسید و صندوق برای اخذ رأی زندانیان امنیتی و بانوان زندانی به بهداری منتقل شد.

در ساعت ۱۳: ۱۵ و پس از اخذ رأی از زندانیان امنیتی، ۹ نفر از متهمین پرونده فساد بزرگ مالی جهت اخذ رأی خود وارد شدند و پس از آن به ترتیب زندانیان اندرزگوی ۳۵۰ و بند ۲ الف وارد بهداری شدند.

علی اکبر یکی از متهمینی بود که برای دادن رأی خود به بهداری مراجعه کرد، وی درباره وظایف رئیس جمهور آینده گفت: کاندیدای منتخب من از سوابق اجرایی خوبی برخوردار بوده و امیدوارم پس از ورود، بهبود وضعیت اقتصاد و معیشت مردم را در دستور کار خود قرار دهد.

وی تأکید کرد: دعا می کنم رئیس جمهور بعدی به محض نشستن پشت صندلی ریاست وعده های خود به مردم را فراموش نکند.

یکی از متهمین پرونده فساد مالی درباره رئیس جمهور آینده گفت: هر کسی که در این کشور مسئول می شود باید مانع از پایمال شدن خون شهدا و از بین رفتن آرمان ها و اهداف امام (ره) شود.

وی افزود: کسی که مدعی اصلاح طلبی است باید اصول خدشه دار شده انقلاب را اصلاح کند اما متأسفانه برخی مسئولین گرفتار لقمه حرام شده اند.

کسی که رئیس جمهور می شود باید دغدغه اصلی اش رفع مشکلات مردم و نگرانی های رهبری باشد، افزایش تعداد زندانی ها حاصل فشارهای اقتصادی است و رئیس دولت یازدهم باید رفع مشکلات اقتصادی را الویت اصلی خود بداند.

ساعت ۱۴: ۱۰ دقیقه زمان استراحت اعلام شد و نمایندگان فرمانداری و وزارت کشور جهت صرف ناهار و ادای نماز رأی گیری را متوقف کردند، آمار نهایی رأی دهندگان تا ساعت ۱۴،۲۳۳ نفر اعلام شد.

در نهایت ساعت ۱۵ صندوق های اخذ رأی به محوطه بیرونی زندان منتقل شد تا پرسنل، پلیس، سربازان و مراقبین بازداشتگاه اوین برای دادن رأی خود به پای صندوق ها بروند.

سید مصطفی تاج زاده هم رأی داد

این در حالی است که سلیمانی مدیر کل سازمان زندان های استان تهران در گفت وگو با خبرنگار قضایی فارس با اعلام خبر اخذ رأی از زندانیان امنیتی گفت: در این میان سید مصطفی تاج زاده هم در انتخابات شرکت کرد و رأی خود را به صندوق انداخت.