به خاطر آقا پای صندوق آمدم
اینجا گویی بیمارستان نیست بلکه یکی از شعب صندوقهای اخذ رأی است. پیر و جوان با ویلچر و سرُم به دست در صف ایستادهاند تا مهر انتخاب دیگری را بر صفحه روزگار حک کنند.
به گزارش پارس به نقل از فارس، در روز انتخابات به یاد بیماران بستری در بیمارستان افتادیم آنهایی که شاید از شدت رنجوری و بیماری توانی برای رأی دادن نداشته باشند.
غافل از اینکه ستاد انتخابات کشور برای این موضوع هم مانند همیشه فکر کرده و صندوق های سیار را فراخور جمعیت هر بیمارستان و تعداد پرسنل و بیماران بستری، برای اخذ رأی اعزام کرده است.
مقصد ما بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
کلمه صندوق سیار تداعی کننده صندوقی است که در داخل اتاق های بیمارستان تک به تک می چرخد تا آرای بیماران را جمع آوری کند، اما در بدو ورود به ساختمان بیمارستان با صفی طویل که صندوق سیار را یکجا متوقف کرده مواجه شدیم.
به گفته مسئول صندوق سیار در این بیمارستان با این حجم جمعیت به نظر می رسد تا بعد از ظهر جمع آوری رأی در این بیمارستان طول می کشد.
از پرستار و پزشک گرفته تا بیمار بد حالی که یارای ایستادن روی پا نبود و دو فرزند زیر بغلش را گرفته بودند تا پیرمردی که پیری رمق را از اوگرفته و با ویلچر برای دادن رأی از روی تخت بیمارستان پای صندوق آمده بود یا زنی بدحال که فردا وقت جراحی داشت و پس از دادن رأی مستقیم برای دادن آزمایش رفت.
وقتی از پزشک بیمارستان در مورد حضورش پای صندوق رای می پرسیم، می گوید: تا یک ماه پیش به حدی از مشکلات حوزه درمان کلافه بودم که گفتم رأی نمی دهم. بعد که دیدم رسانه های خارج از کشور کاسه داغ تر از آش شده اند و مدام سعی می کنند القا کنند که رأی ندهیم با خود گفتم چرا حق انتخابم را به دست اجنبی بدهم.
وی تأکید می کند: امیدوارم فردی که انتخاب می شود قدر رأی این مردم را بداند و دلسوزانه پیگیر مطالبات مردم شود.
در این بین مردی میانسال پدرش را به پای صندوق آورده با یک دست سرُم و با دست دیگر گفته پدر را روی برگه می نویسد.
پدر ۸۴ ساله سکته کرده، ناراحتی گوارشی و کلیوی هم دارد تا حدی که توان حرف زدن ندارد.
وقتی علت حضورش را می پرسیم جواب این است: هنوز آن قدر ذلیل نشده ام که اجازه دهم دشمن از مشکلات جامعه سوء استفاده کند و با مشورت دوستان گزینه ام را انتخاب کردم.
آن طرف تر زنی میانسال با لباس صورتی رنگ بیمارستان در صف ایستاده و چندان حس سؤال و جواب ندارد، ولی وقتی از او دلیل حضورش پای صندوق را می پرسیم، می گوید: فردا نوبت عمل دارم. صبح روی تخت خوابیده بودم و حالم بسیار بد بود. یک مرتبه تلویزیون را روشن کردم و دیدم رهبر انقلاب با مردم حرف می زنند. ایشان خواستند که مشارکت کنیم. یک لحظه دلم لرزید و گفتم به خاطر آقا پای صندوق بیایم. تا قبلش نمی خواستم رأی بدهم.
سوپر وایزر بیمارستان یکی دیگر از افرادی است که پای صندوق در حال رأیی دادن است. او اظهار امیدواری می کند که با انتخاب رئیس جمهور جدید گره کور مشکلات پرستاران در حوزه سلامت حل شود.
وارطانیان می افزاید: هر پرستار باید همزمان جوابگوی ۳۹ تا ۴۰ بیمار باشد. حقوق دریافتی مان هم که چشمگیر نیست. امیدواریم با آمدن رئیس جمهور جدید فکری به حال قشر ما بشود.
وی در پاسخ به اینکه مشکلات شما را از رأی دادن منصرف نکرده می گوید: فرار از مشکل راه حل نیست باید در انتخاب دقت کنیم تا فردی درد آشنا روی کار بیاید و مردم را فدای حب و بغض خود نکند. تاریخ نشان داده که هر انقلابی سالها طول می کشد تا نواقص خود را برطرف کند.
غفارزاده، مدیر بیمارستان حضرت رسول (ص) هم در بین بیماران دیده می شود. او با اظهار خوشحالی از اینکه بیماران حضور پرشوری پای صندوق دارند می گوید: امیدوارم در دولت جدید مشکلات بیمه ای برای مراجعه مردم حل شود تا بیمار مجبور نشود برای پرداخت هزینه درمان زندگیش را بفروشد.
ابنجا شور انتخابات به حدی است که لحظه ای فراموش می کنی در بیمارستان هستی و عده ای آمده اند تا درد خود را مداوا کنند.
آمده اند تا بگویند « آقای رئیس جمهوری که قرار است ۴ سال جای ما تصمیم بگیرید. ما آمدیم! امیدواریم شما هم پای قول هایتان و عهدتان با این ملت بمانید.
ارسال نظر