به گزارش پارس ، غلامرضا خاتمی در گفت وگو با  فارس، اظهار داشت: هنگام بغل کردن نوزاد باید عضلات پشت و گردن نوزاد کنترل شود به طوری که کمر و گردن نوزاد تحت حمایت مادر قرار گیرد.

رئیس انجمن پزشکان کودکان ایران گفت: اگر نوزاد مشکلی نداشت می تواند به پشت بخوابد اما ما به مادران نوزادانی که مشکل ریفلاکس دارند توصیه می کنیم وقتی که نوزادشان بیدار است به پشت بخوابد و وقتی که خواب است به پهلوی چپ خوابانده شود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: دست نوزاد را به هیچ عنوان نباید از ناحیه مچ گرفت بلکه باید نوزاد را از زیر بغل گرفت و بلند کرد.

رئیس انجمن پزشکان کودکان ایران تصریح کرد: برای بغل کردن نوزادی که شیر خورده است باید توجه داشت که روی نوزاد، سینه و شکم نوزاد به سمت سینه مادر باشد در غیر این صورت فشار به ناحیه شکم نوزاد وارد می شود.

خاتمی، در ادامه به اتمام زمان شیرخوارگی نوزاد و گرفتن نوزاد از شیر مادر اشاره کرد و افزود: نوزاد علاقمند به شیر مادر است پس واضح است نمی توان به راحتی نوزاد را از شیر مادر گرفت.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: نوزادان وقتی به ۲ سالگی می رسند چند وعده شیر می خورند پس بهتر است مادران برای از شیر گرفتن نوزاد روش تدریجی را به کار ببرند و ابتدا از حذف وعده صبحگاهی نوزاد شروع کند و به تدریج وعده های دیگر را حذف کند و شیر شبانه آخرین مرحله ای باشد که شیر را قطع می کند.

رئیس انجمن پزشکان کودکان ایران، استفاده از مواد رنگی یا مواد تلخ مزه ای را که مادران برای گرفتن نوزاد از شیر را به کار می برند اشتباه دانست و افزود: استفاده از روش های خشن یا مواد و داروها به هیچ عنوان توصیه نمی شود؛ بهتر است مادران با نوزادشان کنار بیایند و رضایت نوزاد را جلب کنند حتی اگر مجبور شدند سه ماه اضافه تر به کودک شیر بدهند؛ هیچ عیبی ندارد.