گشایش بزرگترین زیرگذر کربلا به همت ستاد بازسازی عتبات + عکس
رئیس بخش پروژههای فنی مهندسی آستان قدس حسینی از گشایش بزرگترین زیرگذر کربلا واقع در طرح توسعه حرم مطهر و با همت ستاد بازسازی عتبات عالیات خبر داد.
به گزارش پارس نیوز، حسین رضا مهدی با بیان اینکه عملیات ساخت و ساز بزرگترین زیرگذر شهر کربلا در قالب طرح توسعه حرم مطهر امام حسین (علیه السّلام) مزین بنام صحن حضرت زینب (سلام الله علیها) به همت ستاد بازسازی عتبات در حال تکمیل است، اظهار کرد: این پروژه بزرگ در موعد مقرر به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی افزود: این زیرگذر که از میدان شهداء تا خیابان قبله الامام الحسین (علیه السلام) به سمت خیابان المرکزیه امتداد مییابد، به طول 530 متر، عمق شش متر و عرض 12 متر است و بزرگترین زیرگذر در شهر کربلا محسوب میشود.
رضامهدی تاکید کرد: میزان پیشرفت این زیرگذر به حدود 85 درصد رسیده است و نیروهای فنی مهندسی ستاد بازسازی عتبات عالیات شبانهروز برای تکمیل آن در موعد مقرر فعالیت میکنند و امید میرود ابتدای سال 2019 افتتاح شود.
وی گفت: این زیر گذر برای عبور و مرور خودروها استفاده میشود و به شکل گستردهای در کاهش ازدحام به ویژه در ایام زیارتهای میلیونی سهیم خواهد بود.
این مقام مسئول عراقی تصریح کرد: در حال حاضر فاز دوم اقدامات سازه بتنی پروژه صحن حضرت زینب (س) در مساحتی به وسعت 120 هزار متر مربع در حال انجام است؛ میزان پیشرفت در منطقه اول پروژه که شامل ساختمانهای خدماتی میشود به بیش از 30 درصد رسیده است.
مسئول بخش پروژههای فنی مهندسی آستان قدس حسینی عنوان داشت: اقدامات حفاری پروژه تا عمق پانزده متری زیر زمین و در مساحت 50 هزار متر مربع انجام شده است؛ میزان پیشرفت در این بخش به حدود 90 درصد از کل اقدامات حفاری پروژه رسیده است و مابقی طی ماه آتی تکمیل خواهد شد.
گفتنی است، صحن عقیله بنی هاشم حضرت زینب(س)، فاز نخست از طرح جامع توسعه حرم حسینی است که با زیربنای 160هزار مترمربع با همت خیرین ایرانی و تلاش دستاندرکاران ستاد بازسازی عتبات عالیات در حال اجراست؛ این پروژه بخشی از طرح 38 هکتاری طرح توسعه جامع حرم امام حسین(ع) محسوب میشود که در این بخش تنها بیش از 5 هکتار در حال ساخت و ساز است.
این صحن که در 4 طبقه احداث خواهد شد در ضلع جنوب غربی حرم و در سمت باب الراس، باب القبله، خیمه گاه و تل زینبیه واقع شده است؛ این صحن مجموعهای از شبستانهای زیارتی، فضای رو باز، کتابخانه، موزه و دارالضیافه خواهد بود.
ارسال نظر