تخصصی شدن مقوله علم و فناوری در رسانهها
مدیرعامل خبرگزاری فارس جشنواره رسانه، علم و فناوری را امتداد منطقی رشد و اعتلای تولید علم در کشور دانست و گفت: تقویت جریان رسانه در انعکاس پیشرفتهای علمی جامعه ضروری است.
به گزارش پارس به نقل از فارس، سیدنظام الدین موسوی عضو شورای سیاست گذاری جشنواره رسانه، علم و فناوری با اشاره به رویکرد تخصصی رسانه ها به تبیین ابعاد مختلف پیشرفت جامعه، گفت: وقتی تولید علم در جامعه ما از چنان جهشی برخوردار می شود که ایران را به قدرت اول منطقه در این عرصه تبدیل می کند، طبعا باید انتظار داشت عطش اجتماعی برای آگاهی از کم و کیف این پیشرفت در جامعه ایجاد شود که بازخوردهای آن رویکرد تخصصی رسانه ها به تبیین ابعاد مختلف این پیشرفت است.
مدیرعامل خبرگزاری فارس افزود: جشنواره رسانه، علم و فناوری نقطه ای اجتناب ناپذیر در مسیر حرکت علمی کشور در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی و به ویژه در دهه اخیر است، ما در مسیر رشد و توسعه علم طبعا نیازمند ابزار مناسب برای انعکاس دقیق این پیشرفت ها در سطح جامعه و نیز در سطوح بین المللی هستیم که این ابزار چیزی جز رسانه نیست.
به گفته موسوی، این رسانه ها هستند که پیشرفت های علمی را که به دلیل ماهیت خاص آنها مقوله ای پیچیده اند، به زبان ساده به عموم مخاطبان منتقل می کنند و سبب تقویت شرایط اجتماعی این رشد و توسعه در آینده می شوند و چرخه این پیشرفت را کامل می کنند.
دبیرکل انجمن روزنامه نگاران مسلمان با بیان اینکه رشد تولید علم در ایران در وهله اول برآمده از نگاه اسلام به علم و فریضه دانستن ترویج آن در جامعه است، تصریح کرد: تا زمانی که رسانه ها به عنوان حلقه وصل انعکاس پیشرفت های علمی به جریان تولید علم متصل نشوند، نمی توان بسترهای اجتماعی توسعه علمی را در جامعه محقق کرد و برای این منظور جریانات رسانه ای و قطب های علمی باید به شکل همسو در یک امتداد حرکت کنند و در یک چرخه هم افزایی، کشور را در این مسیر به سرمنزل مقصود برسانند.
سیدنظام الدین موسوی بر ضرورت تقویت جریان رسانه در انعکاس پیشرفت های علمی جامعه تأکید کرد و افزود: در این مسیر جشنواره رسانه، علم و فناوری می تواند نقشی مؤثر و ارزنده داشته و این رویکرد مبارک را که تخصصی شدن مقوله علم و فناوری در رسانه هاست، از مسیر ایجاد رقابت سالم و نکوداشت تلاش موفق در این عرصه تقویت کند.
ارسال نظر