آغاز اجرای نسخه ۰۲ پزشک خانواده
مدیرکل بیمههای سلامت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ابلاغ آیین نامه اجرایی نسخه ارتقا یافته (۰۲) پزشک خانواده به هشت استان کشور و آغاز این طرح در این استانها خبر داد و گفت: سرانه پزشک خانواده در این نسخه، ۳۵ درصد سرانه حق بیمه خدمات درمانی که ۱۴ هزار و ۳۰۰ تومان مصوب شده است، خواهد بود.
به گزارش پارس ، محمد باقر هوشنگی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه سازمان های بیمه گر می توانند برای انعقاد قرار داد در این زمینه اقدام کنند، اظهار کرد: سازمان های بیمه گر می توانند بر اساس آیین نامه ابلاغی قرار داد منعقد کرده و ارایه خدمت کنند.
وی با بیان اینکه فراخوان پزشک ها نیز توسط ستاد اجرایی پزشک خانواده به ریاست دانشگاه های علوم پزشکی ارسال شده است، عنوان کرد: پزشکان می توانند در ستاد اجرایی پزشک خانواده ثبت نام کرده و مردم نیز می توانند پس از آن، پزشک های خانواده خود را انتخاب کنند.
مدیرکل بیمه های سلامت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه هر دانشگاهی یک شماره تماس دارد که مردم می توانند با آن تماس برقرار کنند، بیان کرد: مردم می توانند با مرکز پاسخگویی دانشگاه های علوم پزشکی در این استان ها تماس برقرار کرده و تمام اطلاعات مورد نظر خود را دریافت کنند و آدرس ها پزشکان را نیز می توانند از ستاد اجرایی پزشک خانواده دریافت کنند.
هوشنگی با اشاره به اینکه نسخه ارتقا یافته (۰۲) پزشک خانواده در هشت استان خوزستان، یزد، اردبیل، قزوین، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی و شرقی اجرا می شود، گفت: ۳۵ درصد سرانه حق بیمه خدمات درمانی در اختیار پزشک عمومی قرار می گیرد تا از طریق آن مدیریت خرید خدمت انجام دهد، یعنی حقوق خود را برداشته یا به خرید دارو بپردازد.
" حق الزحمه" پزشک خانواده به صورت سرانه پرداخت می شود و میزان آن تا ۳۵ درصد سرانه مصوب سالیانه در سال جاری است که سهم پزشک خانواده از سرانه تخصیصی معادل ۶۵ درصد پس از کسر کسورات قانونی خواهد بود که معادل ۲۲.۵ درصد از سرانه کل است.
لازم به ذکر است که سهم دارو و پاراکلینیک تجویزی پزشک خانواده در نسخه (۰۲) ارتقا یافته نیز معادل ۳۵ درصد پس از کسر کسورات قانونی است که معادل ۱۲.۵ درصد از سرانه کل است.
به گفته مدیرکل بیمه های سلامت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ۸۰ درصد این مبالغ پس از پایان هر ماه به پزشک خانواده و ۲۰ درصد باقی مانده آن نیز پس از پایش اطلاعات پرداخت می شود که این پرداخت مبتنی بر سامانه پرونده الکترونیکی سلامت خواهد بود.
ارسال نظر