به گزارش پارس به نقل از ایسنا، دومین روز جشنواره موسیقی نواحی ساعت ۱۸ در سالن سوره حوزه هنری با تکنوازی تنبور کرمانشاه شروع شد.

دامون کمالی تنبورنوازی را از خانواده اش به ارث برده است.

جمشید ولی نژاد با دوتار خود به روی صحنه آمد، با گذاشتن زانوی چپش روی زمین نیم خیز نشست و ۳۰ دقیقه مداوم دوتار خراسان را نواخت و در حین اجرا بارها و بارها مورد تشویق حضار اندک در سالن قرار گرفت.

این پیشکسوت موسیقی خراسان شمالی دو تار را نزد استادش، سلطان رضا بخشی گریانی فرا گرفته و به همین سبب قطعه بحر طویل را به او تقدیم کرد.

او ۳۵۰ شاگرد را برای حفظ موسیقی خراسان شمالی تربیت کرده است.

او و خانواده اش موفق به دریافت ۵۰ لوح تقدیر در سطح کشوری و استانی شده اند.

ولی نژاد از اجرای موسیقی در سالن های مختلف گلایه کرد و گفت: اگر همه ی اجراها در یک سالن برگزار می شد هنرمندان می توانستند از تکنیک های یکدیگر بهره ببرند.

" رباب الشاعر" نام ساز ابوسعد زرگانی ست که آن را با دستان خودش ساخته است. او راننده پایه یک است و هر جا که می رود رباب الشاعرش را هم با خود می برد. زرگانی نواختن این ساز را خودش یاد گرفته است.

وی می گوید: در شهرش شش نفر را می شناسد که قادر به نواختن رباب الشاعر هستند.

موسیقی خراسان رضوی با هنرنمایی گروه غمخواران جام و اجرای قطعه ی" یار می گوید الله، دلدار می گوید الله" مخاطبان را به زیارت امام هشتم (ع) برد.

پیمان غمخوار احمدی ۱۰ خراسانی را برای دو تار نوازی تربیت کرده است.

غلام رسول صوفی خواننده گروه غمخواران جام است. حرفه اصلی او کشاورزی است و برای دل خود و خانواده اش می خواند. او هر روز ۴۰ دقیقه آواز تمرین می کند، دو پسرش دو تار می نوازند. سابقه برگزاری کنسرت در سوئد را دارد و به دنبال برگزاری کنسرت در تاجیکستان است.

سوگند موحدی با تکنوازی دف به برنامه این ساعت از جشنواره موسیقی نواحی پایان داد و برای ضبط اجرایش به سالن ضبط حوزه هنری سوره رفت.