به گزارش پارس نیوز، 

 سید محمد بطحایی در دیدار صاحب‌نظران و استادان دانشگاه های علوم تربیتی تهران اظهار داشت: بسیاری از مشکلات نظام آموزشی از 30 یا 40 سال گذشته ثابت مانده و دانش و علم کافی برای حل بخش زیادی از این مسائل در دانشگاه ها وجود دارد که از این ظرفیت استفاده نشده است.
وی ادامه داد: فاصله ای که بین دو حوزه آموزش و پرورش و دانشگاه ها وجود دارد، سبب شده تا آموزش‌هایی که در دانشگاه‌ها ارائه می‌شود، با واقعیت‌هایی که در اجرا و مدارس با آن مواجه هستیم، مطابقت نداشته باشد.
به گفته بطحایی، برخی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها پس از ورود به مدارس عملا نمی توانند از آموزش‌ها استفاده و آن را عملیاتی کنند.
وزیر آموزش و پرورش مهم‌ترین مشکل را بی‌تفاوتی جامعه نسبت به آموزش ‌و پرورش و فاصله گرفتن از آن دانست و یادآور شد: این مساله نتایج متعددی به دنبال داشته که از آن جمله می توان به بی اهمیتی خانواده‌ها نسبت به فضای آموزشی و مکانی که فرزندانشان در آن تحصیل می‌کنند و یا فقدان توجه به توانایی‌ها و یا مشکلاتی که معلمان با آن مواجه هستند، اشاره کرد.
وی درباره برنامه‌های سال 97 وزارت آموزش و پرورش گفت: یکی از این برنامه‌ها، کم کردن فاصله دستگاه تعلیم و تربیت با جامعه است، برای رسیدن به این هدف باید آنچه به دانش آموزان آموزش داده می شود، انطباق بیشتری با نیازهای جامعه و خانواده‌ها ‌داشته باشد.
بطحایی افزود: محتوای آموزشی در مدارس باعث بی انگیزه شدن خانواده‌ها و دانش آموزان شده و در مدارس شادی و نشاط کافی برای بالا بردن انگیزه وجود ندارد.
وی با بیان اینکه سه برنامه مهم برای اصلاح نظام مدیریتی مدارس پیش بینی شده است، اضافه کرد: سنجش و ارتقای شایستگی مدیران، تفویض اختیار به مدارسی که مدیران آن شایستگی لازم را دارند و نظام کنترل و تضمین کیفیت مدارس از مهم‌ترین این برنامه‌ها است.
فراهنگ**1883**1880