به گزارش پارس ، زهرا سادات مشیر در گفت وگو با ایسنا، افزود: زنان به برخی از مسائل ورود پیدا نمی کنند و ترجیح می دهند کمتر به آن بپردازند ولی وجود یک ساختار کلان، به زنان مدیر در جهت ورود آسان تر به برخی از حوزه ها کمک می کند.

مشاور شهردارتهران در امور بانوان در ادامه گفت: لازم است ساختارهای دارای قوام و دوام بیشتری برای زنان در نظرگرفته شود؛ البته تشکیل ساختاربه تنهایی کفایت نمی کند؛ چراکه ممکن است ساختارهای خوب، اساسی و کلانی داشته باشیم ولی به علت نقص برخی مولفه های تعیین کننده دراین ساختار ها به نتایج لازم دست نیابیم.

وی افزود: یکی از مولفه های اصلی که در ساختار های زنان باید به آن توجه کرد، پرداختن به دکترین امام خمینی (ره) و تبدیل آن به یک رویکرد اجرایی است. اگر این اتفاق نیفتد برنامه ریزی و ارتقای ساختار حوزه زنان به تنهایی موثر نخواهد بود.

مشاور شهردار در امور بانوان به ذکر مثالی پرداخت و اظهار کرد: مدل زن مسلمان ایرانی به طور دقیق و کامل ارایه نشده است. این موضوع می تواند محل مناقشه و منازعه باشد. پرداختن به وجه سلبی یا ایجابی موضوعاتی مانند حجاب و عفاف و بی توجهی به هر دو وجه موجب وارد آمدن صدماتی به جامعه می شود؛ اما اگر برنامه جامع و سند بالادستی برای این اقدامات داشته باشیم، می توانیم همه جانبه تر، دقیق تر، حساب شده تر و بهتر به موضوعات مرتبط با زنان بپردازیم.

مشیر در پایان گفت: گاهی اوقات تشتت های فکری، برنامه ای و عملکردی اتفاق می افتد که همین وضعیت باعث می شود که مدیران دراتخاذ سیاست های کاری خود سردرگم شوند و نتیجه آن دست پیدا نکردن به نتایج لازم است.