به گزارش پارس به نقل از ایسنا، منوچهر قاسم زاده درجمع مدیرکل، معاونان وکارشناسان آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج افزود: این طرح باهدف شناخت قابلیت ها و استعدادهای مدارس و مستند سازی این قابلیتها و اقدامات هویت بخشی به تاریخ آموزش و پرورش و بهره مند از تجربیات مفید مدارس اجرا می شود.

وی اظهار کرد: در این طرح مدارس با قدمت ۵۰ سال به بالا در سه محور نیروی انسانی، فضا و تجهیزات و طرح و برنامه درسی و در صورت کسب شرایط ماندگار بعنوان مدرسه ماندگار به تصویب شورای عالی آموزش وپرورش می رسد.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش بیان کرد: این طرح درسال ۱۳۸۴ در شورای عالی آموزش وپرورش تصویب و از سال ۸۵ عملیات شناسایی آغاز شده و هم اکنون ۲۷ مدرسه ماندگار در کشور به ثبت رسیده است.

قاسم زاده ابراز کرد: باتوجه به بند ایجاد موزه و نمایشگاه، علم و فناوری تا پایان برنامه ششم در سند تحول بنیادین، اجرائی شدن این طرح هویت مدارس را برای همیشه مشخص و در هر زمان سوابق تاریخی مدرسه قابل بررسی است.

وی تصریح کرد: در مدت دو روز از بعضی مدارس قدیمی شهر یاسوج و گچساران بازدید و اجرای این طرح در کهگیلویه وبویراحمد در حال بررسی است.

پرویز طاهری مدیرکل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمد نیز گفت: با تهیه کتاب برنامه تاریخچه آموزش وپرورش استان و ۱۳شهرستان و منطقه استان انجام شده و طرح مدارس ماندگار در حال بررسی و اجراست.

وی اضافه کرد: اجرای این مصوبه شورای عالی آموزش وپرورش که از موارد سند تحول بنیادین است نقش مهمی در هویت بخشی و ثبت تاریخ مدارس است.