پارس؛
وقتی سگ و گربه ها عزیز دردانه می شوند+ فیلم
این حضور سگ در فیلمها، گاهی تا آن حد احساسی میشود که اگرچه هر نوع تعرض و جنایتی درباره شخصیتهای فیلمها قابل قبول بوده اما کوچکترین تعرض نسبت به سگها، به دلیل آنچه جریحهدار نمودن احساسات عمومی خوانده شده، تحمل نشده و سانسور میشود!
پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- پرستوت- یکی از راهبردهای شبکه های ماهواره ای برای مدیریت رفتار مردم، حاکم شدن بر افکار آنها از طریق تغییر در سبک زندگی جوانان است. رسانه های غربی در تلاشند تا سبک زندگی جدیدی را به جامعه ما و مخاطبان ایرانی القا کنند و این امر باعث جدایی از الگوهای ایده آل جامعه ما می شود .
چندی پیش شبکه ماهوارهای موسوم به «من و تو» که از بدو تاسیس برخلاف سایر شبکههای معاند بجای تمرکز بر مسائل سیاسی به مسائل فرهنگی میپردازد، طی برنامهای به مخاطبان ایرانیاش پیشنهاد کرد که به جای بچه برای خود سگ بیاورند! این شبکه وابسته به سرویسهای امنیتی انگلیس که یکی ازپروژههای اصلیاش ترویج سبک زندگی غربی در مقابل سبک زندگی ایرانی-اسلامی است، در یکی از برنامههای خود از زبان شرکتکننده یا کارشناس خود، بچهداری برای خانوادهها و به خصوص زنان را یک پروسه طولانی، پیچیده و پردردسر معرفی نمود که آنها را گرفتار کرده و مانع آزادی و انتخابشان در زندگی میشود. اما گویا سگ این مشکلات را نداشته و زنان میتوانند علاوه بر سرگرم شدن با سگها از دردسرهای بارداری و بچهداری هم فرار کنند!
لازم به ذکر است که «سگچرانی»(Dog Grazer) و «سگبازی» یکی از محورهای اصلی سبک زندگی غربی است که در بسیاری از انیمیشنها و کارتونهای سینمای غرب، تبلیغ شده و از همان دوران کودکی و خردسالی، این موضوع در ذهن کودکان القاء میشود که سگ بهترین دوست انسان بوده و آدمها میتوانند به جای دیگر همنوعان خویش، با سگها دمخور و مانوس شده و با آنها زندگی کنند.
حجم عظیمی از انواع و اقسام فیلمهای سینمای غرب و سریالها و برنامههای تلویزیونی در آمریکا و اروپا نیز مملو از داستانهایی درباره سگها و تاثیر آنها در زندگی آدمها و یا حضور در متن و حاشیه قهرمانهای اصلی فیلمهاست. این حضور سگ در فیلمها، گاهی تا آن حد احساسی میشود که اگرچه هر نوع تعرض و جنایتی درباره شخصیتهای فیلمها قابل قبول بوده اما کوچکترین تعرض نسبت به سگها، به دلیل آنچه جریحهدار نمودن احساسات عمومی خوانده شده، تحمل نشده و سانسور میشود!
فراموش نکنیم که تغییر سبک زندگی ، یعنی تغییر در تفکر، تغییر در راه و روش زندگی، تغییر در شخصیت، تغییر در رفتار و حتی تغییر در همدم و شریک تنهایی! اگر مراقب فرهنگ سازی رسانه ها و تغییرات سبک زندگی توسط آنها نباشیم و الگوی صحیحی برای جوانان خود ارائه ندهیم، دیر یا زود انچه نباید بشود رخ می دهد و آن زمان است که جبران آن به راحتی ممکن نیست.
ارسال نظر