به گزارش پارس ، حسین قدمی در گفت وگو با فارس به زلزله اخیر بوشهر اشاره کرد و گفت: این زلزله پس لرزه های زیادی داشته است.

رئیس سازمان مدیریت بحران وزارت کشور ادامه داد: مؤسسه ژئوفیزیک، تحقیقات زلزله و پژوهشکده زلزله بررسی هایی انجام داده اند اما تاکنون دلیل خاصی برای تمام این زلزله ها ارائه نشده و هیچ پیش بینی نیز نکرده اند.

وی با بیان اینکه فعلاً باید با این زلزله ها مدارا کنیم گفت: اینکه پیش بینی می کنند در آینده زلزله می آید پایه و اساس علمی ندارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران وزارت کشور در پاسخ به این پرسش که امکان وقوع زلزله در تهران چقدر است؟ گفت: در همه جای کشور چون روی گسل قرار دارد امکان زلزله وجود دارد اما اینکه در چه زمانی و چگونه رخ می دهد مشخص نیست.

قدمی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه در صورت وقوع زلزله ایی بالای ۵ ریشتر در تهران چه وضعیتی رخ می دهد گفت: هنوز که زلزله ای رخ نداده اما اینکه چقدر ساختمان خراب می شود مشخص نیست.

وی ادامه داد: برخی از ساختمان های ما روی کاغذ مقاوم هستند و هنوز عملی نشده که ببینیم آیا این ساختمان ها مقاومت ۸ ریشتر هم که روی کاغذ دارد را در عمل هم دارند یا خیر.

رئیس سازمان مدیریت بحران وزارت کشور تأکید کرد که نباید تشویش و نگرانی در بین مردم ایجاد کنیم و نباید بی خیال هم باشیم.

وی به مقاوم سازی ساختمان ها در کشور اشاره کرد و گفت: باید این امر رخ دهد.

قدمی ادامه داد: چون نظارت دقیقی نداریم ساختمان هایی که روی کاغذ مقاوم هستند معلوم نیست که در زلزله جواب دهند.

وی در پاسخ به این پرسش که چند درصد ساختمان ها در تهران مقاومت ۸ ریشتری که روی کاغذ آمده را دارند گفت: نمی دانم این موضوع را باید از شهرداری پیگیری کنیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران وزارت کشور ادامه داد: برخی از مهندسان ناظر ساختمان هایی را امضاء می کنند که نمی دانند اصلا ساختمان کجاست اگر نظارت کافی باشد میزان خسارات کمتر است.