الهه ابوالحسنی  اظهارکرد: نیمی از جمعیت استان را زنان تشکیل داده‌اند که بخشی از آنها به صورت رسمی در اداره‌ها و سازمان‌های مختلف دولتی مشغول به‌کار هستند.


وی ادامه داد: بسیاری از این زنان توانمندیهای زیادی دارند و با انگیزه خواهان تحول در سیستم و ارتقای جایگاه خود هستند.


وی افزود: یکی از وظایف ما این است‌که این افراد را شناسایی‌کنیم و آسیب‌ها و چالش‌هایی را که برای رسیدن به مناصب مدیریتی پیش روی آنهاست، مورد بررسی قرار دهیم.


مشاور اموربانوان استاندار اضافه‌کرد: در حال حاضر تعدادی از این بانوان انتخاب شده‌اند و در حال برگزاری جلسات با آنها هستیم.


وی ادامه داد: پس از اتمام جلسات پنح یا شش نفر به کارگاه‌های مخصوص فرستاده می‌شوند تا با مهارت‌های روز آشنا شوند و بعد از آن با بررسی‌هایی که صورت می‌گیرد و طبق صحبت‌هایی که با استاندار داشته‌ایم از آنها برای پست‌های مدیریتی بالا در استان استفاده خواهیم کرد.


ابوالحسنی افزود:‌ البته هنوز به این بانوان قولی داده نشده است اما به احتمال زیاد این اتفاق خواهد افتاد.


وی اظهارکرد: بررسی‌ها نشان داده است که مدیران زن کمترین فساد اداری را دارند و در نظم و اداره سازمان خود موفق‌تر هستند، اما متاسفانه بخش قابل توجهی از بانوان در کشور ما این خودباوری را ندارند که گامی برای کسب مقام بالاتر بردارند.


این مسئول توضیح دادد: به دنبال این هستیم‌که بانوان را با توانایی‌هایشان آشنا کنیم و اعتماد به نفس آنها را بالا ببریم تا آنها به این نتیجه برسند که می‌توانند در همه حوزه‌ها هم پای مردان به فعالیت بپردازند.


ابوالحسنی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به تلاش برای حل مشکلات بانوان استان اشاره‌کرد وگفت: برای حل مشکلات بانوان باید به صورت زیرساختی وارد عمل شد و توجه موردی نتیجه بخش نخواهد بود چون در نهایت در پایان یک دوره مدیریتی یک فرد بتواند به مشکل 200 نفر از زنان رسیدگی‌کند.


این مسئول با اشاره به تشکیل کارگروه‌هایی با هدف حل مشکلات بانوان البرزی ابرازکرد: با تشکیل این کارگروه‌ها مشکلات بانوان به صورت ریشه‌ای بررسی و راه حل‌هایی برای آنها ارائه می‌شود.

انتهای پیام