او در عین حال افزود: البته پس از آن مناظره هایی شروع کردیم اما مبتنی بر سیاست های سازمان صدا وسیما بود و ما تصمیم گیرنده نبودیم.

به گزارش پارس ، علی صراف در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آغاز شروع برنامه « دیروز، امروز، فردا» که در سال ۸۸ پخش شد، در پاسخ به اینکه چرا تهیه کندگان مختلفی تهیه کنندگی این برنامه را بر عهده گرفته اند؟ گفت: این برنامه بحث راحتی نیست، باید با شرایط سیاسی روز کشور منطبق باشد. در سال ۸۸ نیز با توجه به فضای فتنه، نیاز بود فضا روشن شود، مناظره هایی صورت گرفت. این برنامه پس از تهیه کنندگی زاهدی بود که تبیینی شد و از حالت مناظره یی خارج شد. هر چند پس از آن مناظر ه هایی داشتیم اما مبتنی بر سیاست های سازمان صداوسیما بود و ما تصمیم گیرنده نبودیم.

او در پاسخ به اینکه تا چه میزان تلاش می کنند فضای مناظره یی برنامه ها را با نزدیک شدن به انتخابات حفظ کنند؟ پاسخ داد: در فضای انتخابات خیلی ها دوست دارند برنامه را مناظره یی و جنجالی پیش ببریم؛ این در حالی است که ما تلاش می کنیم آرامش سیاسی کشور را حفظ کنیم. صلاح نیست که جنجال کنیم و آرامش سیاسی کشور را به هم بریزیم.

صراف با بیان اینکه در این سری از برنامه « دیروز، امروز، فردا» تلاش می کنند مناظره هایی هم داشته باشند، گفت: فضا را طوری طراحی می کنیم که تبیین کنیم و مناظره هم خواهیم داشت اما تلاش می کنیم به شکل تبیینی برنامه را اداره کنیم نمی خواهیم چالش و دعوا کنیم تا میهمانان از هر دو جناح در فضای آرامی بحث کنند.

او در عین حال افزود: با توجه به نزدیک شدن به انتخابات در این برنامه نگاهی که لازم است در شرایط فعلی برای مردم در قبال رییس جمهور و کاندیداها مطرح شود، تبیین می کنیم.

صراف همچنین با بیان اینکه این برنامه مبتنی بر سیاست های سازمان صدا وسیما اجرا می شود، گفت: سیاست های سازمان این است که تبیین می کند، میهمان ها در آن با هماهنگی انتخاب می شوند و ما تعیین نمی کنیم که چه کسانی حضور داشته باشند بلکه با نظر مدیران میهمانان دعوت می شوند.

این تهیه کننده همچنین درباره ی سختی های یک برنامه زنده سیاسی و اینکه به عنوان سومین تهیه کننده ای است که تولید این برنامه را برعهده دارد، گفت: برنامه زنده سختی های خودش را دارد. پس از دوره ای تهیه کننده خسته می شود و برنامه را به فرد دیگری محول می کند، دلیل خاصی ندارد که پیش از من تهیه کنندگان دیگری این برنامه را رها کرده اند، شاید یکی از دلایل آن خستگی ها و فشارهایی است که این برنامه ها برای آنها گذاشته است.

او در عین حال افزود: با توجه به نزدیک شدن به انتخابات، کار ما سخت تر و دوچندان می شود که با انرژی آن را ادامه می دهیم.

این تهیه کننده با اشاره به اینکه « دیروز، امروز، فردا» مطالبات مقام معظم رهبری در قبال انتخابات را روشنگری می کند، گفت: هدف از این برنامه تبیین مسائل روز سیاسی است مخاطب در آن می تواند حواشی مسائل روز سیاسی را دنبال کند.

به گزارش ایسنا، برنامه « دیروز، امروز، فردا» از سال ۸۸ تاکنون با حضور تهیه کنندگانی چون علی زاهدی، ماندگارانی و علی صراف به روی آنتن رفتن است. این برنامه برای پاسخگویی به مخاطبان پیرامون مسائل رویدادهای جاری کشور که به نوعی امروز است، می پردازد. اما در عین حال نگاهی به گذشته نیز دارد و از آن استفاده می کند تا تصویر آینده را نشان دهد که همان « دیروز، امروز، فردا» ست.

زمان پخش این برنامه زنده پنج شنبه هاست و ساعت ۲۲ و ۳۰ دقیقه به روی آنتن می رود.

***

علی صراف که تهیه کنندگی برنامه « شناسنامه» را نیز برعهده دارد، با بیان اینکه خیلی خوب است که مردم تاریخچه نظام را بدانند، درباره رویکرد این برنامه نیز گفت: شناسنامه به سراغ شخصیت هایی می رود که در نظام کار کرده اند و تجربیاتی داشته اند.

« شناسنامه» به سراغ این شخصیت ها می رود و سپس وقایعی که آن شخصیت در آن حضور داشته است، تبیین می کند.

او در عین حال با بیان اینکه این برنامه چندان ارتباطی با انتخابات ندارد، گفت: سعی می کنیم به تاریخچه نظام بپردازیم و افرادی که کمتر دیده شده اند را دعوت می کنیم، هم به مباحث تاریخی می پردازیم و هم به مباحث روز کشور.