خون اژدهای کومودو که بزرگ‌ترین مارمولک جهان نام گرفته دارای یک فراوانی از ضد باکتری‌هایی‌ است که می‌تواند از انسان‌ها در برابر ویروس‌های قوی محافظت کند و نقش آنتی‌بیوتیک را برای بدن انسان پیاده کند. 

خون «اژدهای کومودو» قرار است برای ساختن یک مخدر مصنوعی برای مبارزه با ویروس‌های قوی که در بیمارستان‌ها وجود دارد استفاده شود.

با مطالعه بزاق این اژدها افراد عادی هم‌می‌توانند به راحتی متوجه ترکیب پیچیده ضد باکتری آن شوند. 

 

 به گفته پزشکان ماده مخدری که از خون بزرگ‌ترین مارمولک جهان ساخته می‌شود می‌تواند برای از بین بردن ویروسی مثل MRSA که سالانه جان هزاران نفر را می‌گیرد استفاده شود.

 

در آزمایشی که با این دارو بر روی موش‌های آزمایشگاهی صورت گرفته است، این دارو توانسته با شکستن غشای باکتری‌ها، آنها را نابود کند؛ لذا باور بر این است که می‌تواند ویروس‌های «استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین» و «پسودوموناس آئروژینوزا» را که هر سال جان هزاران نفر از مردم را می‌گیرد، شکست دهد. 

اژدهای کومودو یک گونه بزرگ مارمولک است که در جزایر کومودو، رینکا، گیلی موتانگ، پادار و فلورس در کشور اندونزی یافت می‌شود. اینگونه که به تیره بزمجه‌‌ایان تعلق دارد، بزرگ‌ترین گونه بزمجه است که در موارد نادری تا 3 متر هم رشد می‌کند و وزن آن به حدود 700 کیلوگرم نیز می‌رسد. 

اژدهای کومودو به خاطر اندازه و وزن عظیم، دندان‌های ویژه پاره کردن گوشت، توانایی حرکت با سرعت بالا، و عادت‌های تهاجمی غیرمعمول از جمله درندگان استثنایی به شمار می‌رود.

یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه ویرجینیا در آمریکا این دارو را ساخته‌اند و به آن لقب DRGN-1 داده‌اند.