بارندگی ها افزایش می یابد
رستمی با تاکید بر اینکه عضویت در صندوق بیمه اجتماعی فرصت بسیار مغتنمی برای جوانان است گفت: فعالیتهایی که در روستاها صورت میگیرد ریسک فوت و از کارافتادگی بالایی دارد؛ جوانان روستایی هم به دلیل داشتن فرزندان کوچکتر باید بیشتر به فکر آینده خود و خانوادهشان باشند و در این راستا، بیمه اجتماعی میتواند پشتیبان مناسبی برای آنها به حساب آید.
محمدرضا رستمی اظهارداشت: صندوق بیمه اجتماعی در طول 11 سال فعالیت خود توانسته ۱.۵ میلیون خانواده را در سرتاسر کشور تحت پوشش خدمات بلند مدت خود قرار دهد؛ خدماتی که بروز عینی اصل 29 قانون اساسی است که خدمات رسانی به همه اقشار جامعه را بر عهده مسئولان گذاشته.
وی افزود: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر پس از سازمان تامین اجتماعی، دوین صندوق بیمهای فراگیر در کشور است که همین موضوع رسالت سنگینی را بر دوش مدیران و کارمندان این مجموعه قرار میدهد. مخاطب این صندوق 6 میلیون خانوار روستایی، عشایر و کشاورز هستند که 2 میلیون از آنها از پوشش بیمههای دیگر استفاده میکنند و با کسر ۱.۵ میلیون بیمه شده صندوق، آمار ۲.۵ میلیون بیمه نشده به دست میآید که تحت پوشش هیچ بیمه بلند مدتی نیستند و باید برایشان برنامههای ویژه داشته باشیم.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر یکی از بزرگترین مشکلات پیش روی صندوق بیمه اجتماعی را اختیاری بودن عضویت در این صندوق دانست و گفت:اختیاری بودن عضویت در صندوق بیمه اجتماعی باعث شده که ابزار قانونی برای مجاب کردن جامعه هدف به اهمیت دارا بودن از بیمه وجود نداشته باشد و تنها راهی که در این راستا باقی میماند اقناع مخاطبان از طریق اطلاعرسانی است که در این بین، تلاش مدیران و مسئولان ارشد استانها میتواند کمک شایان توجهی به گسترش چتر بیمهای داشته باشد.
رستمی با ابراز تاسف از اینکه وضعیت بیمهشدگان استان هرمزگان در شرایط قابل قبولی نیست تصریح کرد: روستاهای بسیار زیاد این استان پتانسیل هرمزگان را در سطح بسیار بالایی قرار داده اما هماکنون تنها 15 هزار نفر عضو صندوق بیمه اجتماعی هستند که از این بین 130 نفر ستمری میگیرند و در صورت اجرایی شدن طرح بازنشستگی پیش از موعد این آمار حدوداْ سه برابر خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه عضویت در صندوق بیمه اجتماعی فرصت بسیار مغتنمی برای جوانان است گفت: فعالیتهایی که در روستاها صورت میگیرد ریسک فوت و از کارافتادگی بالایی دارد؛ جوانان روستایی هم به دلیل داشتن فرزندان کوچکتر باید بیشتر به فکر آینده خود و خانوادهشان باشند و در این راستا، بیمه اجتماعی میتواند پشتیبان مناسبی برای آنها به حساب آید.
رستمی در ادامه به برخی از فعالیتهای اخیر در صندوق اشاره کرد و گفت: اصلاح کارگزاریها به عنوان پروژهای که هماکنون در حال اجراست و در جریان آن بخش خصوصی وارد گود میشود، اعطای عیدی 300 هزار تمانی به مستمری بگیرانی که سنوات کامل یک ساله دارند، افزایش 10 درصدی میزان مستمری سال 95 و تلاش برای ایجاد بیمه فراگیر موضوعاتی است که در دستور کار تیم مدیریتی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر وجود دارد و امیدواریم که نتایج قابل توجهی هم از آنها به دست آوریم.
ارسال نظر