به گزاش پارس ، حمید آخوندی که با همکاری علیرضا جلالی این مستند را تهیه کرده است درباره" بی نام و نشان ها" به مهر گفت: در ذهن نسلی که جنگ را تجربه نکرده اند، هر وقت حرف از عملیات جنگی می شود اینگونه به نظر می رسد که مثلا یک عده می آمدند پشت خاکریز و بعد سرازیر می شدند و احتمالاً کشته می شدند یا یک مواضعی را از دشمن می گرفتند، البته این ذهنیت برگرفته از نمایش ها و فیلم های ما است.

وی تصریح کرد: ما در این مستند برآن شدیم تا نرم افزار و پشت صحنه جنگ را نشان بدهیم و بگوییم برای یک عملیات شناسایی یا موضوعی از این دست شاید ماه ها و بعضا سال ها کار شده باشد. در واقع باید گفت موضوع شناسایی بخشی است که کمتر روی آن کار شده است.

آخوندی با بیان اینکه در این مستند ما نشان دادیم که جمع آوری اطلاعات و انجام علمیات بر این مبنا چگونه انجام می شده است، یادآور شد: برای این کار دوستانی که در این حوزه فعالیت می کردند جمع شدند و برنامه ای به نام" بی نام و نشان ها" را با کمک آنها ساختیم. آنها در این مستند درباره کارشان در دوران جنگ و وظایفی که برعهده داشتند توضیح می دهند.

به گفته وی، در" بی نام و نشان ها" افراد توضیح می دهند که برای انجام عملیات چه کارهایی در قرارگاه مرکزی انجام می شد، قرارگاه تاکتیکی چیست و چه موضوعاتی را مورد نظر دارد، فرق عملیات شناسایی روز و شب چطور است و… .

وی افزود: در" بی نام و نشان ها" با حدود ۱۵ نفر از رزمنده های فعال در زمینه اطلاعات و عملیات دوران جنگ صحبت کرده ایم و آنها درباره جزییات کارشان برای بینندگان سخن می گویند.

" بی نام و نشان ها" در ۱۵ قسمت ۲۰ دقیقه ای در گروه حماسه و دفاع شبکه یک تهیه شده و قرار است به زودی روی آنتن برود.