به گزارش پارس ، حمیدرضا الوند در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه ملاک افزایش شهریه مهدهای کودک، همان بخشنامه ابلاغی است که در مردادماه سال ۹۱ لحاظ شده است، افزود: بر این اساس شهریه های مهدهای کودک تا مردادماه سال جاری قابل افزایش نیست و استان ها موظف به نظارت بر عملکرد مهدهای کودک هستند.

به گفته وی، کمیته های استانی و کمیته های کشوری تدوین شهریه مهدهای کودک اوایل خردادماه امسال با هماهنگی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و سازمان بهزیستی تشکیل و بر روی تعرفه جدید شهریه مهدهای کودک با توجه به شرایط موجود در کشور و نرخ تورم اعلامی از سوی بانک مرکزی، تصمیم گیری خواهد شد.

الوند با بیان اینکه در حال حاضر ۱۵ هزار مهدکودک در کشور وجود دارد، اظهار کرد: از این تعداد مهد ۷۳۰۰ روستامهد و ۷۷۰۰ مهد شهری وجود دارد و بالغ بر ۶۵۰ هزار کودک واجد شرایط در این مهدها در حال استفاده از خدمات ارائه شده هستند.

مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور خاطر نشان کرد: تمامی این مهدها بر اساس سیاست های دولت عمل می کنند و تابع ضوابط و مقررات تعیین شده از سوی سازمان بهزیستی کشور هستند.

وی همچنین به افزایش میانگین شهریه مهدها در ۳۱ استان کشور در سال ۹۱ اشاره کرد و گفت: این افزایش میانگین در سال گذشته ۱۷.۵ درصد بود که از میانگین نرخ تورم ۲۲.۵ درصدی اعلام شده، پایین تر بود.

وی افزود: امسال نیز قصد داریم افزایش شهریه منطقی را برای مهدهای کودک لحاظ کنیم.

مدیرکل امور کودکان و نوجوانان بهزیستی با اشاره به مهدهای شبانه روزی، شهریه این مهدها را نیز مستثنی از سایر مهدهای کودک ندانست و بیان کرد: مهدهای شبانه روزی شامل مهدهایی می شوند که بعد از اتمام ساعت تعطیلی مهدهای کودک روزانه تا ساعت ۱۲ شب ارائه خدمت می کنند.

وی افزود: تعرفه شهریه اعلام شده در مردادماه ۹۱، برای این مهدها نیز لحاظ می شود و تمامی مهدهای کودک چه شبانه روزی و چه روزانه تابع ضوابط کلی تعرفه شهریه مهدهای کودک هستند.

به گفته وی، مهدهای شبانه روزی به کودکانی که پدران و مادران آنها در بخش های صنعتی تا نیمی از شب فعال هستند و با عنوان شیفت شب سرکار حاضر می شوند، خدمات ارائه می دهد.