محمد حسین عمارتی بخشایش با اشاره به اینکه تاخیر پرداختی سازمان‌های بیمه‌گر برای بیمارستان‌ها و علی‌الخصوص برای داروخانه‌ها مشکلات عدیده مالی ایجاد کرده است، اظهار داشت: داروخانه‌ها در مرحله نخست دچار گرفتاری مالی و برگشتی چک‌ها و هم اکنون در مرحله ورشکستگی قرار گرفته‌اند.

مشاور مالی و مالیاتی انجمن داروسازان ایران ادامه داد: این گونه مشکلات مالی برای داروخانه‌ها برای بیمارستان‌ها نیز صدق می‌کند، زیرا بیمه‌ها به بیمارستان‌ها نیز بدهی‌های زیادی دارند. در مجموع داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها دچار گرفتاری نقدینگی شدند و این مسئله مسلماً به چرخه حوزه سلامت آسیب وارد می‌کند.

عمارتی با بیان اینکه هم اکنون بیمه سلامت ایرانیان بالغ بر 8 ماه و تامین اجتماعی نیز در حدود 5 معوقات و بدهی‌های خود را به داروخانه‌ها پرداخت نکردند، افزود: بنابراین به طور میانگین داروخانه‌ها 6 ماه از سازمان‌های بیمه‌گر طلب دارند و ادامه این روال باعث درماندگی مالی و تشدید ورشکستگی داروخانه‌ها می‌شود.

مشاور مالی و مالیاتی انجمن داروسازان ایران با اشاره به اینکه این مشکلات باعث شده است تا تعدیل نیروها در بیمارستان‌ها و علی‌الخصوص داروخانه‌ها شروع شود، عنوان کرد: مسلماً تعدیل نیرو یعنی افزایش بیکاری و این مقوله نیز باعث مشکلات روحی و روانی در اجتماع می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با این وجود ما درخواست داریم تا با همکاری سازمان‌های بیمه‌گر هرچه زودتر مشکل معوقات و طلب‌های داروخانه‌ها برطرف شود زیرا به مرحله‌ای رسیدیم که برخی صاحبان داروخانه‌ها قصد فروش داروخانه‌های خود را دارند که این مسئله می‌تواند برای حوزه سلامت و روند خدمت‌رسانی به بیماران خطرناک باشد.