به گزارش پارس ، غلامرضا رضایی در گفت و گو با فارس گفت: تا ساعت ۱۴روز پنجشنبه تقریبا ۶۱ درصد از ظرفیت هایی که ما اعلام کردیم تکمیل شده بود و امروز تصمیم می گیریم که آیا ظرفیت های بعدی را اعلام کنیم یا خیر؟

وی ادامه داد: هم اکنون ۳۰ درصد ظرفیت ها خالی است و باید با استان ها تماس بگیریم و استان هایی که اعلام نیاز کنند و دقیقا اعلام کنند که به چه تعداد ظرفیت نیاز دارند اولویت در اختیارشان قرار می دهیم.

معاون حج سازمان حج در خصوص قیمت های نهایی امسال گفت: قیمت قطعی هزینه های امسال ۹ تا ۱۲ میلیون تومان است و دولت اولویت هایی را که برای هزینه های ارز مرجع دارد اولویت های واجب تری نسبت به اولویت اختصاص ارز مرجع به حج است.

رضایی افزود: حج تمتع یک مقوله واجب است که یکی از واجبات آن استطاعت مالی است و هرکسی که این توانایی مالی را دارد برای رفتن اقدام می کند و دولت موظف نیست که برای حج زائران ارز مرجع اختصاص دهد.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۸۴ نام سپرده گذاری، سپرده گذاری علی الحساب برای ثبت نام حج بوده است که همه نیز از این موضوع اطلاع داشتند و این حساب ها نیز به نام خود شخص و به نام ذینفع بوده است که و نه در حساب سازمان پولی وارد می شد و نه سودی برای سازمان داشته است.

معاون حج سازمان حج و زیارت افزود: سازمان متعهد شده بوده که بعد از اینکه قیمت روز برای اعزام بدست آمد آن را اعلام کند ممکن است در سال های بعد که ما هزینه را اعلام می کنیم آن استطاعت از شخص ساقط شود و اگر استطاعت ساقط شود حکم شرعی آن را باید از مراجع تقلید بپرسند در هر صورت شخص با ثبت نام اولیه و قیمتی که پرداخت می کند مستطیع نمی شود و همه در زمان اعزام یک یا دوبرابر ان را پرداخت می کنند.

رضایی ادامه داد: امسال قیمت همه چیز در ایران تغییر کرده است و اگر کسی استطاعت آن را نداشته باشد می تواند آن را برای سال های بعد نگه دارد و حق آنها برای سال های بعد محفوظ است.