به گزارش پارس به نقل از فارس، حمیدرضا حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش در مراسم افتتاح جشنواره فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش که امروز در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی برگزار شد، با اشاره به ابلاغ سند برنامه درسی ملی اظهار داشت: کارهای مطالعاتی و تدوین این سند ۴۰ ماه طول کشید تا به عنوان یک سند ملی در شورای عالی آموزش و پرورش مصوب شد و به امضای رئیس جمهور رسید.

وی ادامه داد: سند برنامه درسی ملی یکی از پنج سند زیرمجموعه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است که نقشه راه کتاب های درسی، کلاس، ساعت، مدرسه، برنامه و فوق برنامه ها در آن مشخص شده است و باید در مدرسه شکل بگیرد.

حاجی بابایی با بیان اینکه سند برنامه درسی ملی در دست چاپ است افزود: پس از اتمام چاپ این سند به عنوان برنامه درسی دراختیار همه مدارس قرار می گیرد.

وی به بحث تحول بنیادین در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: کار اساسی ما در تحول بنیادین، ایجاد فضای تحولی در کشور است، یعنی باید کشور را آماده تحولی عظیم در آموزش و پرورش کنیم.

وزیر آموزش و پرورش به برپایی سخنرانی ها در جمع فرهنگیان و مردم اشاره کرد و افزود: نمی دانم چند صد سخنرانی برای چندصد هزار نفر برگزار کردیم تا تحول بنیادین جزو واژگان کشور شود که فرهنگ سازی شد.

وی اضافه کرد: برخی فکر می کنند تحول بنیادین به این معنی است که در همه کلاس ها یک کامپیوتر بگذاریم، اما ما ابتدا به آگاه سازی و اطلاع رسانی پرداختیم و اینکه باید در آموزش و پرورش تفکر، خلاقیت و نوآوری حاکم باشد.

حاجی بابایی به فعالیت های وزارت آموزش و پرورش در زمینه خلاقیت و نوآوری اشاره کرد و بیان داشت: در دوره ابتدایی تفکر و خلاقیت را تحت عنوان جشنواره جابربن حیان بین دانش آموزان دبستانی وارد کردیم که حرکت عظیمی در کشور شکل گرفت.

این مقام مسئول در وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: تحول بنیادین در آموزش و پرورش یعنی اینکه اقتصاد، فرهنگ و پایه های تولید علم در کشور ساخته می شود.

وی افزود: اگر سال گذشته به مشکل مالی برخورد نکرده بودیم، قدم های بسیار بلندتری در فناوری ها برمی داشتیم، اما باز هم با همکاری خوب فرهنگیان و حمایت مسئولان، اقدامات بسیار مؤثری انجام شد.