به گزارش پارس به نقل از ایسنا، عزیز دولتخواه در نشست خبری که امروز در سازمان تامین اجتماعی برگزار شد، با اشاره به اینکه سالانه حدود ۱۰ درصد نسبت به عدد پایه، به تعداد بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی اضافه می شود، اظهار کرد: قطعا امسال بودجه سازمان افزایش خواهد یافت و با توجه به اینکه ۲۵ درصد افزایش حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان را داشته ایم، پس از ارسال نامه تامین بودجه به هیات امنا، افزایش حقوقها اعمال خواهد شد.

وی از راه اندازی مرکز اطلاع رسانی ۱۴۲ از چهارشنبه هفته جاری خبر داد و گفت: این مرکز اطلاع رسانی از فردا به صورت آزمایشی کار خود را شروع و روز چهارشنبه هفته جاری به صورت رسمی کار خود را آغاز خواهد کرد.

رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: بخشی از عملکرد سازمان مربوط به کمیته ICT است که وظیفه مکانیزه کردن امور سازمان در تمامی زمینه ها را بر عهده دارد و با توجه به اولویت های سازمان، قصد داریم مسائل مربوط به بهبود را در ۲ فاز اضطراری و اساسی انجام دهیم که در بهبود اضطراری، هدفمان پروژه هایی است که شروع شده و می تواند مشکلات مردم را برطرف کند.

دولتخواه با بیان اینکه اتمام دیتا سنتر و الکترونیکی کردن پرونده ها از جمله مسائل مربوط به این فاز است، گفت: از قبل برای دیتا سنتر ۲۰ میلیارد تومان هزینه شد که در وضعیت نامشخصی به سر می برد و الکترونیکی کردن پرونده ها نیز از قبل آغاز شده بود و قرار شد که به صورت جدی پیگیری شود.

وی افزود: در بخش دوم نیز هدفی که مد نظر بود، ارائه خدمات سریع و با دقت در مرکز اطلاع رسانی ۱۴۲ بود که قبلا با عنوان « ندای تامین» فعالیت می کرد.

رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه این مرکز اطلاع رسانی سه امکان و ابزار را برای تماس گیرندگان ایجاد می کند، خاطر نشان کرد: متقاضیان در تهران با شماره ۱۴۲ و در شهرستان ها با شماره ۰۲۱۱۴۲ می توانند با این مرکز ارتباط برقرار کنند و برای ارسال پیامک نیز با شماره ۵۰۰۰۱۴۲ و نیز در بخشی که در سایت سازمان با عنوان ۱۴۲ وجود دارد، می توانند از ۸ صبح تا ۴ عصر با کارشناسان ارتباط برقرار کرده و سوالات خود را مطرح کنند.

دولتخواه افزود: بخشی از امکانات در نظر گرفته شده در این مرکز مربوط به درمان و بیمه ها، رسیدگی به شکایات و سوالات عمومی است.

وی با اشاره به اینکه ۵۰ میلیون نفر در حال حاضر در حالدریافت سرویس از خدمات سازمان تامین اجتماعی هستند، گفت: چه کسانی که عضو سازمان تامین اجتماعی و چه کسانی که بیرون از خانواده سازمان هستند، این تعداد را شامل می شوند.

رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی افزود: ۴۷۸ شعبه سازمان تامین اجتماعی در سراسر کشور وجود دارد که بخشی از قسمت های آن مربوط به پاسخگویی و مشاوره است که افراد با طی کردن مسافت های طولانی باید پاسخ سوالات خود را دریافت می کردند، اما با راه اندازی این مرکز این مشکل برطرف می شود.

دولتخواه با بیان اینکه ۱۱.۵ میلیون نفر بیمه شده تحت پوشش سازمان هستند و نیز بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر حقوق بگیر و مستمری بگیر در سازمان تامین اجتماعی وجود دارد، گفت: تعداد پرونده های این افراد، فضای بسیاری را اشغال کرده که الکترونیکی کردن پرونده ها، مسائل بیمه ای پرونده های افراد را نیز در بر می گیرد.