قاسمی:
۱۰سال دیگر میفهمیم گلعلی چه نوشته
سعید قاسمی گفت: باید قدر علمدارهای فرهنگی انقلاب را دانست چرا که تعداد آنها کم نیست که از جمله آنها میتوان به حسین بهزاد و گلعلی بابایی اشاره کرد که هر دوی آنها با حال و هوا و دغدغه دیوانهوار در این حوزه به قلم زدن میپردازند.
به گزارش پارس به نقل از فارس، سردار سعید قاسمی در مراسم پاسداشت گلعلی بابایی در خبرگزاری فارس، بیان داشت: گلعلی بابایی چهره ای است که از رفقای حبیب غنی پور بود که در لشگر ۲۷ و احمد متوسلیان خوب درخشید.
وی اضافه کرد: از سال ۶۱ تا کنون در غربت واقعی احمد متوسلیان قرار داریم که امیدواریم اگر زنده هستند وسیله آزاد شدنشان هرچه سریع تر فراهم شود.
* متأسفانه ما مرده پرست هستیم
قاسمی ادامه داد: متأسفانه ما مرده پرست هستیم یعنی احمد پاریاب فرمانده گردان تا زمانی که در قید حیات بود نزد او نرفته و درباره اش قلم نزدیم اما برپایی مراسم بزرگداشت از سوی خبرگزاری فارس قابل قدردانی است که طبق آن نیز سازمان اوج در گذشته از یوسف علی میرشکاک و کسانی که دستی بر آتش و ادبیات داشتند تقدیر به عمل آورده است.
وی افزود: وقتی آثار یوسفعلی میرشکاک و یا شهید آوینی را مورد مطالعه قرار می دهیم به خوبی متوجه می شویم که آثار آنها درباره توسعه ای است که در این روزها مطرح می شود و سراشیبی های فرهنگی که مقام معظم رهبری شیوه زندگی را مطرح می کنند را می بینیم متوجه می شویم در گذشته آنها را پیش بینی کرده اند.
*قدر علمدار های فرهنگی انقلاب را باید دانست
قاسمی بیان کرد: باید قدر علمدار های فرهنگی انقلاب اسلامی را دانست چرا که تعداد آنها هم کم نیست که از جمله آنها می توان به حسین بهزاد و گلعلی بابایی اشاره کرد که هر دوی آنها با حال و هوا و دغدغه دیوانه وار در این حوزه به قلم زدن می پردازند.
وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری آثار گلعلی بابایی نظیر « همپای صاعقه» و « ضربت متقابل» را مطالعه کرده اند و فرمودند، « نیوشیدم» .
قاسمی با اشاره به دعوای محسن وزوایی با حاج احمد در زمین صبحگاه دو کوهه، عنوان کرد: جنگ تحمیلی گنج است که اگر از هرکجا آن را بیرون بکشیم باز جای کار دارد.
وی افزود: در گذشته یعنی در دوره های گذشته ریاست جمهوری وزیران فراری ارشاد که اکنون جزو اتاق فکر غرب هستند معتقد بودند که نباید درباره شهدا و نویسندگان ادبیات انقلاب اسلامی حرفی به میان آید چرا که اینگونه آثار در محافل و دانشگاه ها جایی ندارند اما بنده گواهی می دهم که با وجود آنکه تعداد اندکی از این آثار منتشر می شد دانشجویان آن را شخم می زدند و به نوعی این آثار جزو پرمخاطب ترین اثر به شمار می رفتند.
قاسمی بیان کرد: عطش واقعی که نسبت به هرچه غرب ارزش می گذارد، وجود ندارد چرا که وقتی خونی مظلومانه ریخته شد امتداد ثارالله است. خونی که خدا قیمت آن را داده و خریده است. یعنی اگر تو استمداد کنی خدا لوازم آن را فراهم خواهد کرد.
وی درباره برپایی مراسم بزرگداشت شهید آوینی که روز گذشته برگزار شد، گفت: یوسفعلی میرشکاک در این مراسم بیان کرده بود که در گذشته وقتی آثار شهید آوینی را مطالعه کرده بودم متوجه برخی از موارد نشدم اما خون پرده هایی از آن را کنار می زند.
قاسمی بیان کرد مقام معظم رهبری آثار حسین بهزاد و گلعلی بابایی را مورد مطالعه قرار داده و آثار آنها را کارهای خوب دانستند و فرمودند که نگارش این آثار را ادامه دهید چون پرقدرت است و به نوعی رهبر انقلاب به آنها نشاط می دهند.
وی با اشاره به این مطلب که هم اکنون کسی حال کتاب خواندن ندارد، ادامه داد: یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی در کشور است که باید به آن اهتمام ویژه داشت.
به گفته قاسمی آثاری که در راستای ادبیات دفاع مقدس و انقلاب اسلامی منتشر می شوند. بعد از گذشته یک دهه بیانگر رویدادهایی از آینده خواهند بود.
وی معتقد است برخی از نویسندگان ادبیات دفاع مقدس یا انقلاب اسلامی به صورت کنتراتی و سفارشی به خلق اثر در این راستا می پردازند اما گلعلی بابایی و حسین بهزاد به این مقوله بی توجه هستند.
قاسمی در پایان گفت: تعداد نویسندگانی که همانند گلعلی بابایی به خلق آثار ماندگار بپردازند بسیار اندک است امیدواریم مشکلات دنیای نویسندگان حل شود تا در این راه قدم بردارند.
ارسال نظر