ترس و احساسات منفی مهمترین علت ازدواج نکردن زنان مطلقه
علل ازدواج نکردن زنان مطلقه 20 تا 45 سال تحت پوشش کمیته امداد در دانشگاه آزاد اسلامی یزد به شیوه تحلیل روایت بررسی شد.
اشرف عسکری باغمیانی، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی در مورد این تحقیق که در قالب پایاننامه انجام داده است، میگوید که بیش از 1.5 سال زمان برای به سرانجام رساندن پایاننامه خود وقت گذاشته و این کار تحقیقاتی را انجام داده است.
وی با انتخاب موضوع اجتماعی علل عدم ازدواج زنان مطلقه 20 تا 45 سال تحت پوشش کمیته امداد به شیوه تحلیل روایت و با راهنمایی "سیدرضا جوادیان" به مسئله مهم عدم ازدواج این قشر از جامعه پرداخته است، اضافه میکند: این پایاننامه با بررسیها و تحقیقاتی که از 25 نفر از زنان مطلقه تحت پوشش کمیته امداد انجام شده و مهمترین علت عدم ازدواج آنان حل نشدن ترسها و نگرانیهای گذشته بوده است.
عسکری باغمیانی اظهار میکند: به عبارتی به دلیل نگرش و احساسات منفی نسبت به تشکیل زندگی مجدد، این قشر غالباً پیشنهاد ازدواج مجدد را رد میکنند، هر چند شرایط مداخلهگری مانند مسائل مربوط به فرزندان و عوامل زمینهای چون شرایط خواستگاران نیز به عدم پذیرش ازدواج مجدد دامن میزند.
این فارغالتحصیل دانشگاه آزاد اسلامی یزد که خود نیز از مددکاران کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) است، عامل وجود ترسها و احساسات منفی را نکوهش طلاق و زن مطلقه در جامعه، یاس و طردشدگی و انزوای زنان مطلقه در جامعه، عدم پذیرش خود و اعتماد به نفس ذکر میکند.
عسکری باغمیانی خاطرنشان میکند: در بخش پایانی این تحقیق نیز پیشنهادهای کاربردی ارائه شده است که برای نمونه میتوان به برگزاری دورههای بازسازی پس از طلاق برای زنان مطلقه، برگزاری دورههای پیش ازدواج برای ازدواج مجدد و آموزش و مشاوره خواستگاران در ارتباط با فرزندان زنان مطلقه اشاره کرد.
ارسال نظر