به گزارش پارس به نقل از ایرنا، «حسین لامی زاده» سه شنبه در حاشیه «کارگاه آموزشی کشوری خدمات کاهش آسیب مواد محرک» در هتل پارس اهواز اظهار کرد: در خانواده هایی که والدین مبتلا به اعتیاد هستند فرزندان از دوران کودکی در معرض خطر قرار دارند.

وی افزود: به علت پایین آمدن سن اعتیاد باید آموزش را از مدارس و دانشگاه ها شروع کنیم و چاره ای جز انجام اقدامات فرهنگی وجود ندارد.

وی گفت: با وجود تمام تلاش های دستگاه های ذیربط در حوزه پیشگیری و کنترل اعتیاد اما در این حوزه باید کار بیشتری انجام شود.

لامی زاده تصریح کرد: کنترل تعداد معتادان نیز دچار مشکل شده و به جای ثابت ماندن افزایش یافته است که در این زمینه استفاده از ابزارهای کار در زمینه درمان، نیروی انسانی و تجهیزات می تواند موثر باشد.

رئیس دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر خوزستان ادامه داد: تمامی مسئولان، معلمان، استادان، دانشگاه ها و خانواده ها باید با مواد مخدر و مضرات آن آشنا باشند تا بتوانند فرزندان خود را آگاه کنند.

وی اضافه کرد: باید به سمتی برویم که آگاهی بخشی در خصوص اعتیاد به ویژه برای جوانان افزایش یابد.

لامی زاده همچنین آموزه های دینی را در پیشگیری از اعتیاد موثر دانست و اظهار کرد: اداره ارشاد و حوزه های علمیه نیز می توانند در این حوزه ورود کنند و آموزش ها و برنامه های لازم را ارائه کنند.

رئیس دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر خوزستان گفت: نقشه خطر پذیری در آموزش و پرورش تهیه شده است که نقاط بحرانی در شهرستان ها و مدارس مشخص شود.

کارگاه آموزشی کشوری خدمات کاهش آسیب مواد محرک با حضور دانشگاه های علوم پزشکی کشور چهارم تا ششم اسفند در هتل پارس اهواز در حال برگزاری است.